קעריות עוגה אכילות של קרין גורן

קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
קרין גורן עם מתכון מקסים של קעריות עוגה אכילות - עוגות שוקולד אישיות קטנות שמשמשות קעריות אכילות להגשת גלידה, מוס או קצפת ופירות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.3 קק״ל 2563.3 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 95.0 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.3 גרם
    נתרן 192.4 מ״ג 1923.5 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 101.5 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 14.8 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 45.5 מ״ג 455.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    10 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 256.3 קק״ל 2563.3 קק״ל
    פחמימות 9.5 גרם 95.0 גרם
    שומן 22.5 גרם 225.3 גרם
    נתרן 192.4 מ״ג 1923.5 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 43.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.3 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 21.5 גרם
    כולסטרול 101.5 מ״ג 1015.2 מ״ג
    סידן 14.8 מ״ג 148.4 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    אשלגן 45.5 מ״ג 455.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים היטב את שקעי התבנית ומפזרים מעט סוכר.
  2. בקערה מס’ 1 טורפים את האבקה להכנת שוקו חם, הסוכר והקמח התופח.
  3. בקערה מס’ 2 טורפים את הביצים, השמן והמים.
  4. מוסיפים את התערובת הרטובה לקערת היבשים וטורפים לאיחוד עד לקבלת תערובת נוזלית מאוד.
  5. מוזגים את בלילת העוגה בעזרת מצקת או כלי למזיגת פנקייק לשקעים עד 3/4 גובה.
  6. אופים כ-15 דקות עד שהעוגות קפיציות למגע.
  7. מצננים מעט והופכים את העוגות החוצה. משתמשים בתור קערה למילוי גלידה או קצפת ופירות.

הערות

  • אפשר להחליף את הקמח התופח ב-1 כוס קמח רגיל + 1 כפית אבקת אפייה
  • ממלאים בקצפת ו/או בסוכריות ו/או בפירות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קעריות עוגה אכילות של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות