קסדייה – טוסט טורטייה במילוי תרד וגבינות
שי-לי ליפא מפרגנת לכם ארוחת ערב קלה ומהירה - קסדייה, טוסט זהוב מטורטיות במילוי גבינה ותרד. מכינים צ'יק צ'אק ומגישים באהבה למשפחה
שי-לי ליפא מפרגנת לכם ארוחת ערב קלה ומהירה - קסדייה, טוסט זהוב מטורטיות במילוי גבינה ותרד. מכינים צ'יק צ'אק ומגישים באהבה למשפחה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 517.3 קק״ל 3103.6 קק״לפחמימות 56.4 גרם 338.3 גרםשומן 21.4 גרם 128.6 גרםנתרן 699.7 מ״ג 4198.2 מ״גחלבון 19.1 גרם 114.8 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 40.9 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 118.0 מ״גסידן 386.7 מ״ג 2320.1 מ״גברזל 4.2 מ״ג 25.3 מ״גאשלגן 569.2 מ״ג 3415.5 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.1 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות56 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 517.3 קק״ל 3103.6 קק״לפחמימות 56.4 גרם 338.3 גרםשומן 21.4 גרם 128.6 גרםנתרן 699.7 מ״ג 4198.2 מ״גחלבון 19.1 גרם 114.8 גרםסיבים תזונתיים 11.1 גרם 66.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 40.9 גרםכולסטרול 19.7 מ״ג 118.0 מ״גסידן 386.7 מ״ג 2320.1 מ״גברזל 4.2 מ״ג 25.3 מ״גאשלגן 569.2 מ״ג 3415.5 מ״גאבץ 3.2 מ״ג 19.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 517 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצל בינוני
-
300גרם או 1 חבילה עלי תרד
-
2 כפות שמן זית
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
3 כפות טחינה גולמית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חבילה טורטייה גדולה
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- מכינים את התרד: קולפים וקוצצים דק את הבצל. קוצצים דק את התרד.
- מגררים את הגבינות בפומפייה.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים את הבצל לקערה.
- מוסיפים תרד למחבת (אין צורך לשמן שוב) ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את האש). מצננים היטב. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה עם הבצל.
- מוסיפים גבינת מוצרלה וטחינה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מכינים את הקסדייה: מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט שמן. מניחים טורטייה אחת במחבת, מפזרים 1/3 מהמלית על הטורטייה באופן שווה ומכסים בטורטייה שנייה. מטגנים כ-3 דקות עד שהטורטייה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה זהובה והגבינה בפנים נמסה.
- חותכים את הקסדייה ל-4 משולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את התרד: קולפים וקוצצים דק את הבצל. קוצצים דק את התרד.
- מגררים את הגבינות בפומפייה.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים 2 כפות שמן זית ובצל ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל רך. מעבירים את הבצל לקערה.
- מוסיפים תרד למחבת (אין צורך לשמן שוב) ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה עד שהתרד מתרכך מעט (הוא ממשיך להתרכך גם אחרי שמכבים את האש). מצננים היטב. סוחטים היטב את התרד ומעבירים לקערה עם הבצל.
- מוסיפים גבינת מוצרלה וטחינה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים.
- מכינים את הקסדייה: מחממים מחבת טפלון על להבה בינונית ומשמנים במעט שמן. מניחים טורטייה אחת במחבת, מפזרים 1/3 מהמלית על הטורטייה באופן שווה ומכסים בטורטייה שנייה. מטגנים כ-3 דקות עד שהטורטייה התחתונה זהובה. הופכים בזהירות לצד השני ומטגנים עד שהטורטייה השנייה זהובה והגבינה בפנים נמסה.
- חותכים את הקסדייה ל-4 משולשים. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות. מגישים מיד.
הערות
- אפשר לרכוש את גבינת המוצרלה מגוררת מראש
הערות
- אפשר לרכוש את גבינת המוצרלה מגוררת מראש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן