קנלוני במילוי פטריות וגבינות

מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.3 קק״ל 2272.9 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 213.3 גרם
    שומן 10.5 גרם 105.3 גרם
    נתרן 476.8 מ״ג 4768.0 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 115.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 45.7 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 508.1 מ״ג
    סידן 106.4 מ״ג 1064.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 127.7 מ״ג 1277.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    21 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 227.3 קק״ל 2272.9 קק״ל
    פחמימות 21.3 גרם 213.3 גרם
    שומן 10.5 גרם 105.3 גרם
    נתרן 476.8 מ״ג 4768.0 מ״ג
    חלבון 11.5 גרם 115.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 45.7 גרם
    כולסטרול 50.8 מ״ג 508.1 מ״ג
    סידן 106.4 מ״ג 1064.1 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״ג
    אשלגן 127.7 מ״ג 1277.3 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


רוטב

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. חותכים את הפטריות לפרוסות.
  3. מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים בקערה עם הגבינות הרכות.
  4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מתבלים ומניחים בצד להתקרר.
  5. מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
  6. מניחים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את השמנת המתוקה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
  7. עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קנלוני במילוי פטריות וגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות