קנלוני במילוי פטריות וגבינות
מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
מחפשים מתכון מושלם לחג השבועות? מכינים בקלות מאפה זהוב וארומטי, טעים וקל להכנה, של קנלוני במילוי פטריות וגבינות ברוטב שמנת ואגוז מוסקט
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 227.3 קק״ל 2272.9 קק״לפחמימות 21.3 גרם 213.3 גרםשומן 10.5 גרם 105.3 גרםנתרן 476.8 מ״ג 4768.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 115.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרםשומן רווי 4.6 גרם 45.7 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 508.1 מ״גסידן 106.4 מ״ג 1064.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 127.7 מ״ג 1277.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 227.3 קק״ל 2272.9 קק״לפחמימות 21.3 גרם 213.3 גרםשומן 10.5 גרם 105.3 גרםנתרן 476.8 מ״ג 4768.0 מ״גחלבון 11.5 גרם 115.1 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.7 גרםשומן רווי 4.6 גרם 45.7 גרםכולסטרול 50.8 מ״ג 508.1 מ״גסידן 106.4 מ״ג 1064.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 127.7 מ״ג 1277.3 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 227 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
קנלוני
-
1 חבילה קנלוני
-
1 כף שמן זית
-
1 בצל בינוני
-
1 קופסה פטריות שמפיניון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
200 גרם גבינת איבריקו
-
100 גרם גבינת שמנת 30%
-
200 גרם גבינות עזים
-
50 גרם גבינת גאודה
-
1 ביצה M
רוטב
-
2מיכלים או 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
50 גרם גבינת קשקבל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. חותכים את הפטריות לפרוסות.
- מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים בקערה עם הגבינות הרכות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מתבלים ומניחים בצד להתקרר.
- מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
- מניחים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את השמנת המתוקה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
- עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- קולפים את הבצל וקוצצים לקוביות. חותכים את הפטריות לפרוסות.
- מגרדים את הגבינות הקשות ומערבבים בקערה עם הגבינות הרכות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות מעט. מתבלים ומניחים בצד להתקרר.
- מוסיפים את הבצל והפטריות לגבינות. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מעבירים את המילוי לשקית זילוף וממלאים כל קנלוני.
- מניחים את הקנלוני בתבנית ויוצקים מעל את השמנת המתוקה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל. מגרדים את גבינת הקשקבל ומפזרים מעל.
- עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במשך 40 דקות, או עד שהמאפה מזהיב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן