קלחי תירס בקרמל חריף

כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 377.7 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 54.3 גרם
    שומן 7.5 גרם 15.1 גרם
    נתרן 304.0 מ״ג 608.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 8.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 6.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 33.5 מ״ג 67.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.8 קק״ל 377.7 קק״ל
    פחמימות 27.1 גרם 54.3 גרם
    שומן 7.5 גרם 15.1 גרם
    נתרן 304.0 מ״ג 608.0 מ״ג
    חלבון 4.0 גרם 8.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״ג
    סידן 6.1 מ״ג 12.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אשלגן 33.5 מ״ג 67.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תירס

קרמל חריף

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את קלחי התירס לחצאים.
  2. מניחים את כל רכיבי הקרמל במחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  3. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
  4. מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קלחי תירס בקרמל חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות