קיש קישואים בצורת ספירלה של רחלי קרוט

המתכון ששבר את הרשת! רחלי קרוט אופה קיש קישואים בצורת ספירלה שמכינים ממש בקלות. תתכוננו לקצור מחמאות עם המאפה הכי שווה
המתכון ששבר את הרשת! רחלי קרוט אופה קיש קישואים בצורת ספירלה שמכינים ממש בקלות. תתכוננו לקצור מחמאות עם המאפה הכי שווה
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    62 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.7 קק״ל 4741.8 קק״ל
    פחמימות 62.0 גרם 496.2 גרם
    שומן 32.8 גרם 262.3 גרם
    נתרן 1200.2 מ״ג 9602.0 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 133.3 גרם
    כולסטרול 66.3 מ״ג 530.1 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 403.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 495.7 מ״ג 3965.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • פחמימות
    62 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 592.7 קק״ל 4741.8 קק״ל
    פחמימות 62.0 גרם 496.2 גרם
    שומן 32.8 גרם 262.3 גרם
    נתרן 1200.2 מ״ג 9602.0 מ״ג
    חלבון 14.5 גרם 116.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 19.8 גרם
    שומן רווי 16.7 גרם 133.3 גרם
    כולסטרול 66.3 מ״ג 530.1 מ״ג
    סידן 50.4 מ״ג 403.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.9 מ״ג
    אשלגן 495.7 מ״ג 3965.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
רחלי קרוט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 24 ס"מ

בצק ומלית

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
  3. חותכים את הקישואים לרצועות דקות מאוד בעזרת מנדולינה או סכין חדה, ואותן חותכים לחצי לאורך (אם הפרוסות גבוהות מדי).
  4. מגרדים את הגבינה בפומפייה.
  5. מניחים את הבצק בתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. נפטרים מעודפי בצק. מחוררים את הבצק עם מזלג ומעבירים למקפיא לשעה.
  6. מכינים את הרויאל: בקערה בינונית מערבבים את כל רכיבי הרויאל.
  7. יוצקים חצי מכמות הרויאל על הבצק הקפוא ומסדרים את פרוסות הקישואים לצורת פרח צפוף. יוצקים מעל את הרויאל שנשאר.
  8. אופים במשך 45 דקות, או עד שהירקות והקיש מזהיבים. מצננים מעט ומגישים

הערות

  • אפשר להשתמש בתבנית בקוטר 24 או 26 ס"מ

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש קישואים בצורת ספירלה של רחלי קרוט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

    מיל

    פספסתם את אחד המרכיבים העיקריים במנה הזו! איפה השמנת להקצפה 38% במלית הרויאל ??

      תמר שורצברד

      תודה רבה על ההערה! המתכון תוקן

קטגוריות

אביזרים

טכניקות