קיש בטטות עשיר בגבינות

מתכון מעולה של יונית צוקרמן לקיש בטטה חגיגי עם גבינות שמכינים בבית בקלי קלות ולא מפסיקים לגרוף מחמאות. מכינים סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת
מתכון מעולה של יונית צוקרמן לקיש בטטה חגיגי עם גבינות שמכינים בבית בקלי קלות ולא מפסיקים לגרוף מחמאות. מכינים סלט ליד ויש לכם ארוחה מושלמת
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.8 קק״ל 3525.4 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 279.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 197.8 גרם
    נתרן 625.9 מ״ג 7510.5 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 126.4 מ״ג 1516.6 מ״ג
    סידן 164.2 מ״ג 1969.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 174.0 מ״ג 2088.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • פחמימות
    23 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 293.8 קק״ל 3525.4 קק״ל
    פחמימות 23.3 גרם 279.9 גרם
    שומן 16.5 גרם 197.8 גרם
    נתרן 625.9 מ״ג 7510.5 מ״ג
    חלבון 12.3 גרם 147.9 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 18.3 גרם
    שומן רווי 9.6 גרם 115.5 גרם
    כולסטרול 126.4 מ״ג 1516.6 מ״ג
    סידן 164.2 מ״ג 1969.9 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 12.6 מ״ג
    אשלגן 174.0 מ״ג 2088.2 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 13.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


תבנית טארט 26 ס"מ

בצק

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. חותכים את הבטטה לפרוסות ומבשלים במים עד 3/4 ריכוך הבטטה ומסננים.
  3. חותכים את הבצלים לפרוסות.
  4. שמים בקערת מיקסר את כל רכיבי הבצק ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
  5. מרדדים את הבצק על נייר אפייה, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדפנות. בעזרת מזלג מחוררים את תחתית הבצק.
  6. אופים 10 דקות.
  7. מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  8. מניחים על הקלתית את הבצלים והבטטות ומפזרים את הגבינות.
  9. מערבבים את רכיבי הרויאל ויוצקים על הגבינות והבטטות. מגררים מעל את גבינת הצ’דר הכתום.
  10. אופים את הקיש עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קיש בטטות עשיר בגבינות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות