קישואים עגולים ממולאים בגבינות
גלי ברמן מכינה מנה נהדרת לארוחת שבועות וגם לארוחת ערב קלה באמצע השבוע - קישואים עגולים ממולאים בגבינות נמסות שקשה לעמוד בפניהם
גלי ברמן מכינה מנה נהדרת לארוחת שבועות וגם לארוחת ערב קלה באמצע השבוע - קישואים עגולים ממולאים בגבינות נמסות שקשה לעמוד בפניהם
- גלי ברמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.4 קק״ל 893.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 61.1 גרםשומן 13.6 גרם 54.3 גרםנתרן 851.0 מ״ג 3404.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 30.2 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרםשומן רווי 8.2 גרם 32.8 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 140.5 מ״גסידן 217.3 מ״ג 869.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 468.8 מ״ג 1875.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 55 דק׳
-
פחמימות15 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 223.4 קק״ל 893.7 קק״לפחמימות 15.3 גרם 61.1 גרםשומן 13.6 גרם 54.3 גרםנתרן 851.0 מ״ג 3404.1 מ״גחלבון 7.5 גרם 30.2 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.8 גרםשומן רווי 8.2 גרם 32.8 גרםכולסטרול 35.1 מ״ג 140.5 מ״גסידן 217.3 מ״ג 869.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 468.8 מ״ג 1875.2 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 223 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 קישואים בינונייםעגול
-
1 כוס גבינה לבנה 9%
-
100 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
1 שן שוםכתושה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
50 גרם חמאה
-
2 כפות קמח לבן
-
2 כוסות חלב 3%חם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
ציפוי
אופן הכנה
- מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
- חותכים את החלק העליון של הקישואים ליצירת מכסה. שומרים את החלק העליון של כל הקישואים בצד.
- מבשלים את הקישואים במים הרותחים 12 דקות. מוציאים ומעבירים מיד לקערת מי קרח.
- בעזרת כף פריזאית, מוציאים את ליבת הקישואים. קוצצים דק (את הליבה) עם סכין ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערת הליבה את הגבינות, השום, המלח והפלפל שחור ומערבבים.
- במחבת ממיסים את החמאה. מוסיפים את הקמח ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את החלב החם בהדרגה וטורפים כל הזמן עד להסמכה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את הבלילה לקערת הליבה והגבינות ומערבבים.
- ממלאים את הקישואים בתערובת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה שומשום שחור ולבן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הקישואים 25 דקות. מניחים מעל כל קישוא את המכסה ומגישים.
אופן הכנה
- מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
- חותכים את החלק העליון של הקישואים ליצירת מכסה. שומרים את החלק העליון של כל הקישואים בצד.
- מבשלים את הקישואים במים הרותחים 12 דקות. מוציאים ומעבירים מיד לקערת מי קרח.
- בעזרת כף פריזאית, מוציאים את ליבת הקישואים. קוצצים דק (את הליבה) עם סכין ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערת הליבה את הגבינות, השום, המלח והפלפל שחור ומערבבים.
- במחבת ממיסים את החמאה. מוסיפים את הקמח ומטגנים 2 דקות.
- מוסיפים את החלב החם בהדרגה וטורפים כל הזמן עד להסמכה. מוסיפים מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את הבלילה לקערת הליבה והגבינות ומערבבים.
- ממלאים את הקישואים בתערובת ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מפזרים מלמעלה שומשום שחור ולבן.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הקישואים 25 דקות. מניחים מעל כל קישוא את המכסה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן