קינוח בראוניז מושחת שלא תוכלו לעמוד בפניו

קינוח שוקולדי מפנק שהוא פרווה? קרין גורן מוכיחה שזה אפשרי ומכינה קינוח בראוניז מושחת עם רוטב שוקולד משגע
קינוח שוקולדי מפנק שהוא פרווה? קרין גורן מוכיחה שזה אפשרי ומכינה קינוח בראוניז מושחת עם רוטב שוקולד משגע
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 4289.4 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 293.6 גרם
    שומן 23.7 גרם 285.0 גרם
    נתרן 159.2 מ״ג 1910.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 84.9 מ״ג 1019.2 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 308.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 154.3 מ״ג 1851.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    25 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.5 קק״ל 4289.4 קק״ל
    פחמימות 24.5 גרם 293.6 גרם
    שומן 23.7 גרם 285.0 גרם
    נתרן 159.2 מ״ג 1910.6 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 68.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרם
    שומן רווי 4.6 גרם 55.0 גרם
    כולסטרול 84.9 מ״ג 1019.2 מ״ג
    סידן 25.7 מ״ג 308.0 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 21.0 מ״ג
    אשלגן 154.3 מ״ג 1851.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מסיבת יום הולדת
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


בראוניז

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
  2. בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
  3. מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים. משטחים את התערובת בתבנית.
  4. אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
  5. מצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים סכין בצמוד לשולי התבנית, לשחרור, ונעזרים בנייר האפייה לחילוץ והעברת המאפה לקרש חיתוך.
  6. מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים. מגישים עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח בראוניז מושחת שלא תוכלו לעמוד בפניו

הכנתם את המתכון?

כן
    מורן כהן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות