-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 357.5 קק״ל 4289.4 קק״לפחמימות 24.5 גרם 293.6 גרםשומן 23.7 גרם 285.0 גרםנתרן 159.2 מ״ג 1910.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.0 גרםכולסטרול 84.9 מ״ג 1019.2 מ״גסידן 25.7 מ״ג 308.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 154.3 מ״ג 1851.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות25 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 357.5 קק״ל 4289.4 קק״לפחמימות 24.5 גרם 293.6 גרםשומן 23.7 גרם 285.0 גרםנתרן 159.2 מ״ג 1910.6 מ״גחלבון 5.7 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 22.5 גרםשומן רווי 4.6 גרם 55.0 גרםכולסטרול 84.9 מ״ג 1019.2 מ״גסידן 25.7 מ״ג 308.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 21.0 מ״גאשלגן 154.3 מ״ג 1851.3 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 10.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
הגשה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
- בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
- מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים. משטחים את התערובת בתבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
- מצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים סכין בצמוד לשולי התבנית, לשחרור, ונעזרים בנייר האפייה לחילוץ והעברת המאפה לקרש חיתוך.
- מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים. מגישים עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה בתבנית, כשקצוות הנייר מציצים מהצדדים, ומשמנים את הנייר.
- בקערה מתאימה למיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מערבבים לרוטב חלק, מוסיפים את השמן ומערבבים לאיחוד. מעבירים את רוטב השוקולד לקערה גדולה. מוסיפים את הביצים וטורפים מיד במטרפה. מוסיפים את הסוכר וטורפים היטב לאיחוד.
- מוסיפים את המלח והקמח. טורפים עד שהקמח נטמע ואין גושים, ואז עוד 10 שניות נוספות. מערבבים פנימה את האגוזים. משטחים את התערובת בתבנית.
- אופים כ-20 דקות, עד שהמאפה תפוח ורק מתחיל להיסדק בשוליים אבל עדיין רך למגע, וקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורי שוקולד לחים (נזהרים מאפיית יתר).
- מצננים לטמפרטורת החדר. מעבירים סכין בצמוד לשולי התבנית, לשחרור, ונעזרים בנייר האפייה לחילוץ והעברת המאפה לקרש חיתוך.
- מקשטים באבקת סוכר ופורסים לריבועים. מגישים עם גלידה, סירופ שוקולד וקצפת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות