קורנדוג – נקניקייה בציפוי פריך עם מיונז לימון ונענע
אודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים
אודי ואושר מכינים קלאסיקה אמריקאית מדוכני המזון המהיר - קורנדוג, נקניקייה בציפוי תירס פריך עם רוטב מיונז לימוני. מנת שחיתות מושלמת לילדים ולמבוגרים
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 267.7 קק״ל 1606.2 קק״לפחמימות 36.2 גרם 216.9 גרםשומן 12.2 גרם 73.1 גרםנתרן 689.6 מ״ג 4137.7 מ״גחלבון 3.6 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 32.1 גרםכולסטרול 45.7 מ״ג 274.4 מ״גסידן 37.3 מ״ג 223.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 140.9 מ״ג 845.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות36 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 267.7 קק״ל 1606.2 קק״לפחמימות 36.2 גרם 216.9 גרםשומן 12.2 גרם 73.1 גרםנתרן 689.6 מ״ג 4137.7 מ״גחלבון 3.6 גרם 21.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 9.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 32.1 גרםכולסטרול 45.7 מ״ג 274.4 מ״גסידן 37.3 מ״ג 223.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 140.9 מ״ג 845.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 268 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קורנדוג
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1/2כוס או 70 גרם קמח תירס אינסטנט
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כף תבלין גריל
-
1 כפית מלח דק
-
1 ביצה L
-
1/2כוס או 120 מ"ל קרם קוקוס
-
1/2 כוס גרגירי תירס
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
6 נקניקיות בינוניות
-
1 כוס קורנפלור
רוטב מיונז
-
3 כפות מיונז
-
1/2 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות מים
-
1 כפית דבש
-
1 כפית גרידת לימון
-
2 כפות מיץ לימון
-
1/2 צרור נענע
טיגון
-
2 ליטר שמן קנולה
אופן הכנה
- מניחים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
- מניחים בכוס בלנדר מוט או במעבד מזון את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי, טוחנים למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים.
- מערבבים עם תערובת הקמחים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר או למעבד המזון. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
- מכינים את המיונז: מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וקוצצים דק.
- מניחים בקערה את כל מרכיבי המיונז ומערבבים.
- יוצקים את השמן לסיר ומחממים ל-180 מעלות.
- מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקייה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
- מגישים לצד המיונז.
אופן הכנה
- מניחים בקערה את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה, התבלינים והמלח. מוסיפים את הביצה ומערבבים היטב.
- מניחים בכוס בלנדר מוט או במעבד מזון את התירס, קרם הקוקוס, הבצל הירוק והצ’ילי, טוחנים למרקם חלק ומעבירים לקערת היבשים.
- מערבבים עם תערובת הקמחים למרקם אחיד ומחזירים לכוס הבלנדר או למעבד המזון. טוחנים למרקם חלק ואחיד. מעבירים לכוס עמוקה.
- מכינים את המיונז: מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וקוצצים דק.
- מניחים בקערה את כל מרכיבי המיונז ומערבבים.
- יוצקים את השמן לסיר ומחממים ל-180 מעלות.
- מגלגלים את הנקניקיות בקורנפלור, משפדים כל נקניקייה על שיפוד, טובלים בציפוי (בכוס) ומטגנים 3-4 דקות עד לקבלת צבע זהוב.
- מגישים לצד המיונז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן