קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי
רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״לפחמימות 44.7 גרם 268.0 גרםשומן 5.6 גרם 33.7 גרםנתרן 520.0 מ״ג 3120.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 14.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 104.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
פחמימות45 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״לפחמימות 44.7 גרם 268.0 גרםשומן 5.6 גרם 33.7 גרםנתרן 520.0 מ״ג 3120.1 מ״גחלבון 5.9 גרם 35.5 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.5 מ״ג 14.7 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 17.4 מ״ג 104.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 249 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים את הקוסקוס, המים, שמן הזית, הכורכום והמלח בקערה. פורסים חיתול על מסננת (מסננת שמתלבשת על סיר המרק) וממלאים את החיתול בקוסקוס.
- מניחים את המסננת על סיר המרק, סוגרים את החיתול מהצדדים כדי שלא יישרף מהאש ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.
אופן הכנה
- מערבבים את הקוסקוס, המים, שמן הזית, הכורכום והמלח בקערה. פורסים חיתול על מסננת (מסננת שמתלבשת על סיר המרק) וממלאים את החיתול בקוסקוס.
- מניחים את המסננת על סיר המרק, סוגרים את החיתול מהצדדים כדי שלא יישרף מהאש ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן