קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי

רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
רוצים להכין קוסקוס למרק? שי-לי ליפא מכינה קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי שמאדים בקלי קלות. תוספת טעימה וזריזה להכנה שמתאימה לכל מנה עיקרית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 268.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 33.7 גרם
    נתרן 520.0 מ״ג 3120.1 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 14.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 104.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    45 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 249.2 קק״ל 1495.3 קק״ל
    פחמימות 44.7 גרם 268.0 גרם
    שומן 5.6 גרם 33.7 גרם
    נתרן 520.0 מ״ג 3120.1 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 35.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.1 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 4.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 2.5 מ״ג 14.7 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    אשלגן 17.4 מ״ג 104.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים ב-5 דקות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים את הקוסקוס, המים, שמן הזית, הכורכום והמלח בקערה. פורסים חיתול על מסננת (מסננת שמתלבשת על סיר המרק) וממלאים את החיתול בקוסקוס.
  2. מניחים את המסננת על סיר המרק, סוגרים את החיתול מהצדדים כדי שלא יישרף מהאש ומבשלים כ-20 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס צהוב בסגנון מרוקאי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות