קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
תמיד רציתם לדעת איך מכינים קוסקוס אמיתי ואוורירי כמו ענן? יונית צוקרמן, אלופת הקוסקוס, מלמדת את כל ההכנה, שלב אחרי שלב. מי ידע שקוסקוס אמיתי מכינים בכזו קלות?
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    91 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 679.5 מ״ג 5436.1 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה שעה
    כולל 3 שעות
  • פחמימות
    91 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.0 קק״ל 5368.0 קק״ל
    פחמימות 91.0 גרם 728.0 גרם
    שומן 26.4 גרם 211.0 גרם
    נתרן 679.5 מ״ג 5436.1 מ״ג
    חלבון 15.9 גרם 127.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.0 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 16.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.1 מ״ג 184.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
    אשלגן 232.5 מ״ג 1860.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 10.5 מ״ג
    סגור

אחרי שתכינו פעם אחת קוסקוס בבית עם המתכון שלי, תשכחו מכל גרסה אחרת שהכרתם עד היום. מרקם המשי ממכר והטעם גן עדן. אל תשכחו להצטייד מראש בנפה ייעודית לקוסקוס, ותעמידו כבר מרק ירקות טעים שתוכלו להגיש איתו.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה גדולה את הסולת והמלח.
  2. מתחילים להוסיף 1 כוס מים בהדרגה, תוך כדי לישה של הסולת. ביד אחת מוסיפים את המים וביד השנייה מערבבים.
  3. חוזרים על אותה הפעולה עם כוס השמן.
  4. מעבירים את התערובת לנפה או מסננת ייעודית לקוסקוס שעומדת מעל קערה גדולה, ומתחילים לסנן ולהעביר את התערובת דרכה.
  5. מעבירים את התערובת לסיר אידוי לקוסקוס. ממלאים את חלקו התחתון של הסיר במים ומביאים לרתיחה. אפשר גם להשתמש במרק ירקות או עוף כדי להוסיף טעמים לקוסקוס. מכסים במכסה ומאדים במשך שעה.
  6. בתום השעה, מעבירים את התערובת בחזרה לקערה הגדולה. שופכים על התערובת שתי כוסות מים ומכסים במגבת לחה ל-30 דקות.
  7. מעבירים את התערובת בחזרה לסיר האידוי ומאדים מכוסה 30 דקות.
  8. מעבירים את התערובת לקערה עד שהיא מתקררת מעט, ומעבירים שוב בנפה או במסננת ייעודית לקוסקוס ליצירת גרגירים מושלמים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוסקוס אמיתי של אלופת הקוסקוס יונית צוקרמן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

    שמרית מאור שלי

    תודה רבה על המתכון. רציתי לשאול לגבי 2 כוסות המים שמוסיפים ואז מכסים במגבת לחה. האם לערבב את הקוסקוס עם המים או רק לשפוך מים וזהו?

      תמר שורצברד

      לערבב מעט ולכסות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות