קובייה בולגרית עם אבטיח וגבינה מלוחה

מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קובייה בולגרית עם פירות קיץ וגבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל
מזג האוויר הקיצי בחוץ עושה חשק למנת פירות כיפית וטעימה. שי-לי ליפא מלמדת אתכם להכין קובייה בולגרית עם פירות קיץ וגבינה מלוחה שמתאימה בדיוק לאירוח קליל
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.2 קק״ל 95.2 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 18.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 0.8 גרם
    נתרן 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.0 מ״ג 53.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 486.7 מ״ג 486.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    18 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.2 קק״ל 95.2 קק״ל
    פחמימות 18.3 גרם 18.3 גרם
    שומן 0.8 גרם 0.8 גרם
    נתרן 4.7 מ״ג 4.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 1.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.7 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 53.0 מ״ג 53.0 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג
    אשלגן 486.7 מ״ג 486.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים עד 5 מצרכים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים וחותכים את האבטיח לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  2. חותכים את הקיווי לקוביות בגודל 2 ס”מ.
  3. מסדרים קומה ראשונה לקובייה: מניחים קוביית אבטיח במרכז צלחת ריבוע שטוחה. מניחים משני צידי הקובייה שתי קוביות גבינה ושתי קוביות קיווי לקבלת צורה של פלוס (סה”כ 5 קוביות: אחת של אבטיח במרכז ועוד שתיים של קיווי ושתיים של גבינה, לכל כיוון). משלימים עם עוד קוביות אבטיח לצורת ריבוע של 3X3.
  4. מסדרים קומה שנייה לקובייה: על כל קוביות אבטיח מניחים קובית קיווי. על כל קוביות קיווי מניחים קוביית גבינה, ועל כל קוביית גבינה מניחים קוביית אבטיח.
  5. מסדרים קומה שלישית לקובייה ומגישים: על כל קוביית אבטיח מניחים קוביית גבינה. על כל קוביית גבינה מניחים קוביית קיווי, ועל כל קוביית קיווי מניחים קוביית אבטיח.
  6. מפזרים מעל עלי נענע ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קובייה בולגרית עם אבטיח וגבינה מלוחה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים