-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 111.5 קק״ל 223.0 קק״לפחמימות 23.7 גרם 47.3 גרםשומן 2.2 גרם 4.4 גרםנתרן 1168.9 מ״ג 2337.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.1 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסידן 41.0 מ״ג 81.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 331.8 מ״ג 663.7 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות24 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 111.5 קק״ל 223.0 קק״לפחמימות 23.7 גרם 47.3 גרםשומן 2.2 גרם 4.4 גרםנתרן 1168.9 מ״ג 2337.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 11.3 גרםשומן רווי 2.1 גרם 4.1 גרםכולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״גסידן 41.0 מ״ג 81.9 מ״גברזל 3.1 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 331.8 מ״ג 663.7 מ״גאבץ 2.4 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 112 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
- בעזרת קולפן ירקות מגלפים סרטים דקים מהבטטה (קולפים את הבשר באותה תנועה של הקילוף).
- מסדרים בשכבה אחת את פרוסות הבטטה, מתבלים במלח דק ומעל מתיזים עוד סיבוב של תרסיס השמן. מסדרים שכבה דומה בתבנית נוספת.
- אופים 20-35 דקות, או עד שהבטטות יבשות ופריכות (זמני האפייה עשויים להשתנות מתנור לתנור).
- מגישים בליווי קטשופ ומיונז, או מפזרים מעל סלט חסה להוספת פריכות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-150 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה ומתיזים את תרסיס השמן.
- בעזרת קולפן ירקות מגלפים סרטים דקים מהבטטה (קולפים את הבשר באותה תנועה של הקילוף).
- מסדרים בשכבה אחת את פרוסות הבטטה, מתבלים במלח דק ומעל מתיזים עוד סיבוב של תרסיס השמן. מסדרים שכבה דומה בתבנית נוספת.
- אופים 20-35 דקות, או עד שהבטטות יבשות ופריכות (זמני האפייה עשויים להשתנות מתנור לתנור).
- מגישים בליווי קטשופ ומיונז, או מפזרים מעל סלט חסה להוספת פריכות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מעולה!