גזרים צלויים בזיגוג מתקתק – צימעס איכרים

מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
מחפשים תוספת צמחונית לארוחה בשרית או חלבית? שי-לי ליפא חולקת מתכון של גזרים צלויים בזיגוג מתקתק שמתאימים לבשר, עוף או דגים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.2 קק״ל 817.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 70.9 גרם
    שומן 10.1 גרם 60.8 גרם
    נתרן 517.2 מ״ג 3103.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 112.9 מ״ג 677.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    12 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 136.2 קק״ל 817.0 קק״ל
    פחמימות 11.8 גרם 70.9 גרם
    שומן 10.1 גרם 60.8 גרם
    נתרן 517.2 מ״ג 3103.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 10.7 מ״ג 64.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 112.9 מ״ג 677.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חוצים את הגזרים לאורכם.
  2. מערבבים בקערית את הסילאן, שמן הזית, המים, הקינמון ושבבי צה’ילי.
  3. מברישים את הגזרים היטב ומניחים בתבנית.
  4. אופים 35-30 דקות עד שהגזרים זהובים ופריכים. הופכים את הגזרים תוך כדי האפייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
גזרים צלויים בזיגוג מתקתק – צימעס איכרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות