-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 992.8 קק״ל 3971.1 קק״לפחמימות 87.2 גרם 348.8 גרםשומן 53.4 גרם 213.7 גרםנתרן 1491.3 מ״ג 5965.0 מ״גחלבון 51.4 גרם 205.7 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרםשומן רווי 16.6 גרם 66.5 גרםכולסטרול 135.3 מ״ג 541.0 מ״גסידן 349.2 מ״ג 1397.0 מ״גברזל 7.7 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 1347.4 מ״ג 5389.4 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 39.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות87 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 992.8 קק״ל 3971.1 קק״לפחמימות 87.2 גרם 348.8 גרםשומן 53.4 גרם 213.7 גרםנתרן 1491.3 מ״ג 5965.0 מ״גחלבון 51.4 גרם 205.7 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרםשומן רווי 16.6 גרם 66.5 גרםכולסטרול 135.3 מ״ג 541.0 מ״גסידן 349.2 מ״ג 1397.0 מ״גברזל 7.7 מ״ג 30.9 מ״גאשלגן 1347.4 מ״ג 5389.4 מ״גאבץ 9.8 מ״ג 39.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 993 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'ילי קון קרנה
-
1 בצל בינוני
-
3 שיני שום
-
2 פלפלי צ'ילי אדומים בינוניים
-
1 כף שמן קנולה
-
300גרם או 2 נקניקיות צ'וריסו בינוניות
-
400 גרם בשר בקר טחון
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
2 כפיות סוכר חום בהיר – דמררה
-
400גרם או 1 קופסה עגבניות מרוסקות
-
2 כפיות קטשופ
הגשה
-
1 חבילה נאצ’וס
-
1 חבילה טורטייה קטנה
-
3 גבעולי בצל ירוק
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון בצל, שום ופלפל צ’ילי ומעבדים למחית.
- קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מסירים מהנקניקיות את הציפוי החיצוני.
- במחבת בעלת דפנות גבוהות, מחממים את השמן. מפוררים לתוך המחבת את הנקניקיות, מוסיפים את הבקר הטחון, ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה 4-5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את מחית הפלפלים, הקינמון, הפפריקה, הפלפל השחור, הסוכר החום, העגבניות והקטשופ ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי על להבה נמוכה 20 דקות. בשלב זה אפשר להוסיף את הטבסקו.
- ממלאים את הטורטיות המוכנות למילוי, או מגישים עם נאצ’וס. מעטרים בבצל ירוק קצוץ.
אופן הכנה
- שמים במעבד מזון בצל, שום ופלפל צ’ילי ומעבדים למחית.
- קוצצים דק את הבצל הירוק.
- מסירים מהנקניקיות את הציפוי החיצוני.
- במחבת בעלת דפנות גבוהות, מחממים את השמן. מפוררים לתוך המחבת את הנקניקיות, מוסיפים את הבקר הטחון, ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה 4-5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהבשר משנה את צבעו.
- מוסיפים את מחית הפלפלים, הקינמון, הפפריקה, הפלפל השחור, הסוכר החום, העגבניות והקטשופ ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי על להבה נמוכה 20 דקות. בשלב זה אפשר להוסיף את הטבסקו.
- ממלאים את הטורטיות המוכנות למילוי, או מגישים עם נאצ’וס. מעטרים בבצל ירוק קצוץ.
הערות
- להגשה: מגישים את התבשיל בתוך טורטיות או עם נאצ'וס מוכנים
הערות
- להגשה: מגישים את התבשיל בתוך טורטיות או עם נאצ'וס מוכנים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן