צ’ילי קון קרנה – תבשיל בשר מקסיקני מהיר הכנה

איילת הירשמן מכינה ארוחה מקסיקנית זריזה ומבשלת צ'ילי קון קרנה, תבשיל בשר שמגישים בטאקו או עם נאצ'וס
איילת הירשמן מכינה ארוחה מקסיקנית זריזה ומבשלת צ'ילי קון קרנה, תבשיל בשר שמגישים בטאקו או עם נאצ'וס
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    87 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 992.8 קק״ל 3971.1 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 348.8 גרם
    שומן 53.4 גרם 213.7 גרם
    נתרן 1491.3 מ״ג 5965.0 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 205.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 66.5 גרם
    כולסטרול 135.3 מ״ג 541.0 מ״ג
    סידן 349.2 מ״ג 1397.0 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 1347.4 מ״ג 5389.4 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    87 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 992.8 קק״ל 3971.1 קק״ל
    פחמימות 87.2 גרם 348.8 גרם
    שומן 53.4 גרם 213.7 גרם
    נתרן 1491.3 מ״ג 5965.0 מ״ג
    חלבון 51.4 גרם 205.7 גרם
    סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.3 גרם
    שומן רווי 16.6 גרם 66.5 גרם
    כולסטרול 135.3 מ״ג 541.0 מ״ג
    סידן 349.2 מ״ג 1397.0 מ״ג
    ברזל 7.7 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 1347.4 מ״ג 5389.4 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 39.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
איילת הירשמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'ילי קון קרנה

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. שמים במעבד מזון בצל, שום ופלפל צ’ילי ומעבדים למחית.
  2. קוצצים דק את הבצל הירוק.
  3. מסירים מהנקניקיות את הציפוי החיצוני.
  4. במחבת בעלת דפנות גבוהות, מחממים את השמן. מפוררים לתוך המחבת את הנקניקיות, מוסיפים את הבקר הטחון, ומטגנים על להבה בינונית-גבוהה 4-5 דקות, תוך ערבוב בכף עץ, עד שהבשר משנה את צבעו.
  5. מוסיפים את מחית הפלפלים, הקינמון, הפפריקה, הפלפל השחור, הסוכר החום, העגבניות והקטשופ ומביאים לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי על להבה נמוכה 20 דקות. בשלב זה אפשר להוסיף את הטבסקו.
  6. ממלאים את הטורטיות המוכנות למילוי, או מגישים עם נאצ’וס. מעטרים בבצל ירוק קצוץ.

הערות

  • להגשה: מגישים את התבשיל בתוך טורטיות או עם נאצ'וס מוכנים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’ילי קון קרנה – תבשיל בשר מקסיקני מהיר הכנה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות