פתיתים אדומים עם בצל, עגבניות ופלפלים

אוהבים פתיתים? גם אנחנו! שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי של פתיתים אדומים רכים ועסיסיים, עם בצל, פלפלים ועגבניות. הילדים לא יפסיקו לאכול
אוהבים פתיתים? גם אנחנו! שי-לי ליפא מפנקת במתכון משפחתי של פתיתים אדומים רכים ועסיסיים, עם בצל, פלפלים ועגבניות. הילדים לא יפסיקו לאכול
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.9 קק״ל 743.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 114.9 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.4 גרם
    נתרן 627.5 מ״ג 3765.1 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 20.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 201.8 מ״ג 1210.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    19 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 123.9 קק״ל 743.1 קק״ל
    פחמימות 19.2 גרם 114.9 גרם
    שומן 3.7 גרם 22.4 גרם
    נתרן 627.5 מ״ג 3765.1 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 20.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.3 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 17.0 מ״ג 102.0 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    אשלגן 201.8 מ״ג 1210.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קוצצים דק את הבצל, השום והצ’ילי. חותכים את הפלפל והעגבנייה לקוביות בגודל 1 ס”מ. מרתיחים את המים.
  2. מחממים את השמן בסיר בינוני על להבה בינונית. מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל האדום והפלפל החריף ומאדים כ-5 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהירקות רכים.
  3. מוסיפים את העגבנייה ומאדים עוד 2 דקות. מוסיפים את הפתיתים, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומטגנים כדקה.
  4. מוסיפים את מיץ העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 8-7 דקות עד שהפתיתים מוכנים.

הערות

  • אם לא אוהבים חריף אפשר להשמיט את הפלפל צ'ילי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פתיתים אדומים עם בצל, עגבניות ופלפלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות