-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 148.9 קק״ל 1340.4 קק״לפחמימות 10.2 גרם 91.9 גרםשומן 7.7 גרם 69.2 גרםנתרן 472.2 מ״ג 4249.4 מ״גחלבון 9.9 גרם 88.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 88.8 מ״ג 798.9 מ״גסידן 60.5 מ״ג 544.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 245.4 מ״ג 2208.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 148.9 קק״ל 1340.4 קק״לפחמימות 10.2 גרם 91.9 גרםשומן 7.7 גרם 69.2 גרםנתרן 472.2 מ״ג 4249.4 מ״גחלבון 9.9 גרם 88.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 14.9 גרםכולסטרול 88.8 מ״ג 798.9 מ״גסידן 60.5 מ״ג 544.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 10.0 מ״גאשלגן 245.4 מ״ג 2208.5 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 4.9 מ״גסגור
חזרתם הביתה מהעבודה וכל מה שמתחשק לכם זה להזמין אוכל? חשבו שוב – אפשר להכין פשטידת קישואים דלת קלוריות בקלי קלות. השימוש בגבינות דלות שומן הופך את הפשטידה לקלילה, אוורירית ונטולת רגשות אשם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 149 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידה
-
1 כף שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
1 גביע קוטג’
-
100 גרם גבינה צהובה 28%
-
3 ביצים L
-
1/2 כוס קמח תופח
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 קישואים בינוניים
שימון
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
- מגררים את הקישואים על פומפייה. מגררים דק את הגבינה.
- קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
- מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס שמן.
- מגררים את הקישואים על פומפייה. מגררים דק את הגבינה.
- קולפים וחותכים את הבצל לקוביות.
- מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- בקערה גדולה מערבבים את הקוטג’, גבינה, ביצים, הקמח, הפטרוזיליה והתבלינים.
- מוסיפים את הבצל המטוגן והקישואים ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים במשך 40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
יצא מעולה.השתמשתי בקמח שיבולת שועל ואבקת אפיה במקום קמח טופח