-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 153.6 קק״ל 1536.2 קק״לפחמימות 15.5 גרם 155.5 גרםשומן 5.7 גרם 56.8 גרםנתרן 602.4 מ״ג 6024.4 מ״גחלבון 8.6 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 24.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 12.4 גרםכולסטרול 103.4 מ״ג 1034.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 656.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 254.6 מ״ג 2546.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
פחמימות16 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 153.6 קק״ל 1536.2 קק״לפחמימות 15.5 גרם 155.5 גרםשומן 5.7 גרם 56.8 גרםנתרן 602.4 מ״ג 6024.4 מ״גחלבון 8.6 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 24.5 גרםשומן רווי 1.2 גרם 12.4 גרםכולסטרול 103.4 מ״ג 1034.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 656.3 מ״גברזל 1.0 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 254.6 מ״ג 2546.1 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 גזרים בינוניים
-
3/4 כוס אפונה ירוקה קפואה
-
1 זוקיני ירוק בינוני
-
4 ביצים L
-
1 כף שמן זית
-
1/2 גביע קוטג’
-
50 גרם גבינה צהובה 28%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1כוס או 140 גרם קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות את התבנית. חותכים את הגזרים והזוקיני לקוביות קטנות. מגרדים את הגבינה הצהובה.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, שמן הזית, הגבינות, מלח ופלפל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
- מעבירים לתבנית ואופים במשך 50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה.
- ממתינים בסבלנות עד שהפשטידה מתקררת מעט ורק אז חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-175 מעלות. משמנים קלות את התבנית. חותכים את הגזרים והזוקיני לקוביות קטנות. מגרדים את הגבינה הצהובה.
- בקערה גדולה שמים את הביצים, שמן הזית, הגבינות, מלח ופלפל וטורפים היטב.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים. מוסיפים את כל הירקות ומערבבים.
- מעבירים לתבנית ואופים במשך 50 דקות, או עד שהפשטידה יציבה.
- ממתינים בסבלנות עד שהפשטידה מתקררת מעט ורק אז חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן