
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 187.2 קק״ל 1497.6 קק״לפחמימות 14.7 גרם 117.9 גרםשומן 8.5 גרם 68.1 גרםנתרן 1039.2 מ״ג 8313.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 106.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.9 גרםשומן רווי 3.1 גרם 24.9 גרםכולסטרול 104.6 מ״ג 836.4 מ״גסידן 334.9 מ״ג 2679.2 מ״גברזל 2.5 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 359.4 מ״ג 2875.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13 -
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳ -
פחמימות15 גרם -
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 187.2 קק״ל 1497.6 קק״לפחמימות 14.7 גרם 117.9 גרםשומן 8.5 גרם 68.1 גרםנתרן 1039.2 מ״ג 8313.6 מ״גחלבון 13.3 גרם 106.7 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.9 גרםשומן רווי 3.1 גרם 24.9 גרםכולסטרול 104.6 מ״ג 836.4 מ״גסידן 334.9 מ״ג 2679.2 מ״גברזל 2.5 מ״ג 20.0 מ״גאשלגן 359.4 מ״ג 2875.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 7.1 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 187 | כמות מנות 8 |
|---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
2 כרישות בינוניות
-
5 בצלים בינוניים
-
1 קובייה תיבולית עשבי תיבול
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
250 גרם גבינת פטה 5%
-
3 ביצים L
-
1/2 צרור שמיר
-
1/2 צרור פטרוזיליה

אופן הכנה
- פורסים את הכרשה לפרוסות דקות.
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
- מגררים על פומפייה את גבינת הפטה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה והשמיר.
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה, סוכר, מלח, פלפל שחור ותיבולית עשבי תיבול, מערבבים ומטגנים 15-20 דקות עד שהם מתרככים ומזהיבים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן.
- מעבירים את הבצלים והכרשה לתבנית, ומשטחים אותם בשכבה אחידה.
- טורפים בקערה את הגבינות, הביצים והשמנת, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מתבלים, מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה ומערבבים לעיסה אחידה.
- יוצקים על שכבת הבצל בתבנית ואופים 40 דקות, או עד שמתקבלת פשטידה יציבה מאוד וזהובה מאוד. מוציאים ומגישים.
אופן הכנה
- פורסים את הכרשה לפרוסות דקות.
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות.
- מגררים על פומפייה את גבינת הפטה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה והשמיר.
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים בצל, כרישה, סוכר, מלח, פלפל שחור ותיבולית עשבי תיבול, מערבבים ומטגנים 15-20 דקות עד שהם מתרככים ומזהיבים.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית בתרסיס השמן.
- מעבירים את הבצלים והכרשה לתבנית, ומשטחים אותם בשכבה אחידה.
- טורפים בקערה את הגבינות, הביצים והשמנת, עד שמתקבלת עיסה אחידה. מתבלים, מוסיפים את השמיר והפטרוזיליה ומערבבים לעיסה אחידה.
- יוצקים על שכבת הבצל בתבנית ואופים 40 דקות, או עד שמתקבלת פשטידה יציבה מאוד וזהובה מאוד. מוציאים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

