
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 110.0 קק״ל 1319.7 קק״לפחמימות 5.3 גרם 63.3 גרםשומן 5.6 גרם 66.7 גרםנתרן 526.8 מ״ג 6321.4 מ״גחלבון 9.0 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 27.4 גרםכולסטרול 106.8 מ״ג 1281.9 מ״גסידן 63.8 מ״ג 765.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 144.9 מ״ג 1739.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8 -
הכנה 15 דק׳כולל 55 דק׳ -
פחמימות5 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 110.0 קק״ל 1319.7 קק״לפחמימות 5.3 גרם 63.3 גרםשומן 5.6 גרם 66.7 גרםנתרן 526.8 מ״ג 6321.4 מ״גחלבון 9.0 גרם 107.8 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.0 גרםשומן רווי 2.3 גרם 27.4 גרםכולסטרול 106.8 מ״ג 1281.9 מ״גסידן 63.8 מ״ג 765.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 6.6 מ״גאשלגן 144.9 מ״ג 1739.0 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 110 | כמות מנות 12 |
|---|
מצרכים
מצרכים
פשטידות
-
4 בצלים סגולים בינוניים
-
4 ביצים M
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 גביע קוטג’
-
1 גביע גבינה לבנה 5%
-
100 גרם גבינה בולגרית

אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים.
- קולפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות או קוביות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את הביצים, הגבינות והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים את הבלילה בשקעי התבנית.
- אופים במשך 30-40 דקות, או עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית במנז’טים.
- קולפים את הבצל וחותכים לרצועות דקות או קוביות.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
- מורידים מהאש, מקררים מעט ומוסיפים את הביצים, הגבינות והתבלינים. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- מניחים את הבלילה בשקעי התבנית.
- אופים במשך 30-40 דקות, או עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

