-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 133.0 קק״ל 1063.9 קק״לפחמימות 12.1 גרם 96.7 גרםשומן 7.6 גרם 61.1 גרםנתרן 439.6 מ״ג 3516.5 מ״גחלבון 9.4 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 23.0 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 834.9 מ״גסידן 113.9 מ״ג 911.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 174.0 מ״ג 1392.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות12 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 133.0 קק״ל 1063.9 קק״לפחמימות 12.1 גרם 96.7 גרםשומן 7.6 גרם 61.1 גרםנתרן 439.6 מ״ג 3516.5 מ״גחלבון 9.4 גרם 75.2 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 23.0 גרםכולסטרול 104.4 מ״ג 834.9 מ״גסידן 113.9 מ״ג 911.4 מ״גברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״גאשלגן 174.0 מ״ג 1392.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 133 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פשטידה
-
1 בצל בינוני
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 צרור בצל ירוק
-
3 ביצים L
-
250גרם או 1 קופסה גבינה לבנה 5%
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
1/4 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
70גרם או 1/2 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
40 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- פורסים את שני סוגי הבצל לטבעות.
- חותכים דק את הבצל הירוק. מגרדים את גבינת הפרמזן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית בתרסיס השמן בטעם קנולה.
- מניחים בקערה גדולה את שלושת סוגי הבצלים, מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, משמנים בעזרת תרסיס השמן ומאדים את הבצלים במשך כ-10-15 דקות תוך ערבוב, עד שהם נהיים שקופים.
- מעבירים את הבצלים בחזרה לקערה, מקררים כמה דקות ומוסיפים את הביצים, הגבינה, החרדל, התבלינים, הקמח ואבקת האפייה. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
- מעבירים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ואופים בין 35 ל-40 דקות, או עד להזהבה.
- מצננים, חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
אופן הכנה
- פורסים את שני סוגי הבצל לטבעות.
- חותכים דק את הבצל הירוק. מגרדים את גבינת הפרמזן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית בתרסיס השמן בטעם קנולה.
- מניחים בקערה גדולה את שלושת סוגי הבצלים, מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, משמנים בעזרת תרסיס השמן ומאדים את הבצלים במשך כ-10-15 דקות תוך ערבוב, עד שהם נהיים שקופים.
- מעבירים את הבצלים בחזרה לקערה, מקררים כמה דקות ומוסיפים את הביצים, הגבינה, החרדל, התבלינים, הקמח ואבקת האפייה. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
- מעבירים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ואופים בין 35 ל-40 דקות, או עד להזהבה.
- מצננים, חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן