פרלין שוקולד לבן עם דובדבנים ופיסטוקים
איך מכינים ממתקי שוקולד ב-5 דקות? איילת הירשמן מתקתקת פרלין שוקולד לבן עם הפתעות בפנים - פיסטוקים קלויים ודובדבנים. בכל ביס מקבלים הפתעה אחרת
איך מכינים ממתקי שוקולד ב-5 דקות? איילת הירשמן מתקתקת פרלין שוקולד לבן עם הפתעות בפנים - פיסטוקים קלויים ודובדבנים. בכל ביס מקבלים הפתעה אחרת
- איילת הירשמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 103.5 קק״ל 1655.7 קק״לפחמימות 8.7 גרם 139.9 גרםשומן 6.4 גרם 102.9 גרםנתרן 11.8 מ״ג 188.7 מ״גחלבון 1.6 גרם 26.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 43.0 גרםכולסטרול 2.6 מ״ג 42.0 מ״גסידן 29.9 מ״ג 478.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 76.0 מ״ג 1216.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 103.5 קק״ל 1655.7 קק״לפחמימות 8.7 גרם 139.9 גרםשומן 6.4 גרם 102.9 גרםנתרן 11.8 מ״ג 188.7 מ״גחלבון 1.6 גרם 26.2 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 7.7 גרםשומן רווי 2.7 גרם 43.0 גרםכולסטרול 2.6 מ״ג 42.0 מ״גסידן 29.9 מ״ג 478.5 מ״גברזל 0.2 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 76.0 מ״ג 1216.5 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 104 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
200 גרם שוקולד לבן
-
1 כף שמן קנולה
-
1/2 כוס פיסטוקים קלופים קלויים
-
1/4 כוס דובדבנים מיובשים
אופן הכנה
- שוברים לקוביות את השוקולד הלבן, שמים בקערה המתאימה למיקרוגל ומחממים 20 שניות. מערבבים וממיסים שוב 20 שניות. חוזרים על הפעולה לפי הצורך עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- מוסיפים את כף השמן ומערבבים - הוא יגרום לממתק להיות מבריק.
- קוצצים את הפיסטוקים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
- מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית מיני שקעים בצורות שונות.
- מאחסנים שעה במקרר, עד שהממתק מתקשה. מחלצים ומגישים.
אופן הכנה
- שוברים לקוביות את השוקולד הלבן, שמים בקערה המתאימה למיקרוגל ומחממים 20 שניות. מערבבים וממיסים שוב 20 שניות. חוזרים על הפעולה לפי הצורך עד שהשוקולד נמס לגמרי.
- מוסיפים את כף השמן ומערבבים - הוא יגרום לממתק להיות מבריק.
- קוצצים את הפיסטוקים ומוסיפים לתערובת השוקולד.
- מוסיפים את הדובדבנים ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לתבנית מיני שקעים בצורות שונות.
- מאחסנים שעה במקרר, עד שהממתק מתקשה. מחלצים ומגישים.
הערות
- אפשר לצקת את התערובת לתבנית שקעים של עוגיות מדלן, לתבנית שקעים של מיני מאפינס או לכל תבנית מיני שקעים אחרת בצורת לבבות, פרלינים וכדומה
הערות
- אפשר לצקת את התערובת לתבנית שקעים של עוגיות מדלן, לתבנית שקעים של מיני מאפינס או לכל תבנית מיני שקעים אחרת בצורת לבבות, פרלינים וכדומה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן