פרוסות חציל קלוי במילוי פסטו וגבינות ברוטב עגבניות

ישראל אהרוני מלמד איך מכינים מנה ראשונה מושלמת לארוחה חלבית שתרשים את כל האורחים - פרוסות חציל קלוי במילוי פסטו וגבינות ברוטב עגבניות
ישראל אהרוני מלמד איך מכינים מנה ראשונה מושלמת לארוחה חלבית שתרשים את כל האורחים - פרוסות חציל קלוי במילוי פסטו וגבינות ברוטב עגבניות
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 800.3 קק״ל 3201.0 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 226.2 גרם
    שומן 54.0 גרם 216.1 גרם
    נתרן 1917.1 מ״ג 7668.5 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.1 גרם 52.3 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 19.8 מ״ג 79.0 מ״ג
    סידן 201.5 מ״ג 805.9 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 1781.3 מ״ג 7125.2 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • פחמימות
    57 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 800.3 קק״ל 3201.0 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 226.2 גרם
    שומן 54.0 גרם 216.1 גרם
    נתרן 1917.1 מ״ג 7668.5 מ״ג
    חלבון 20.8 גרם 83.3 גרם
    סיבים תזונתיים 13.1 גרם 52.3 גרם
    שומן רווי 11.3 גרם 45.0 גרם
    כולסטרול 19.8 מ״ג 79.0 מ״ג
    סידן 201.5 מ״ג 805.9 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 25.5 מ״ג
    אשלגן 1781.3 מ״ג 7125.2 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 10.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
צמחוני
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

תוספות

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. כותשים את השום ושמים בקערית קטנה עם השמן זית והתימין.
  3. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מניחים בשכבה אחת בתבנית ומורחים בתערובת השמן זית.
  4. אופים בתנור החם 20 דקות עד שהחצילים מזהיבים. מוציאים מהתנור ומצננים.
  5. מורחים על כל פרוסת חציל מעט רסק עגבניות.
  6. פורסים את העגבניות לפרוסות דקות ומניחים על כל פרוסת חציל 3 פרוסות עגבנייה.
  7. מגררים את גבינת הפקורינו בפומפייה דקה.
  8. שמים על פרוסות העגבנייה העליונות מעט פסטו ומפזרים מעט גבינה.
  9. חוזרים על הפעולה פעם נוספת ומסיימים בפרוסת חציל קלוי.
  10. קוצצים דק את הפטרוזיליה ושמים בקערה. מוסיפים פירורי לחם, צנוברים, שמן זית וחצי כוס גבינת פקורינו מגוררת. מניחים תלולית של הציפוי על כל מגדל חצילים.
  11. אופים בתנור החם 15 דקות.
  12. מכינים את הרוטב: פורסים דק את שיני השום.
  13. מחממים שמן במחבת ומטגנים את השום דקה. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים 2 דקות. מסירים מהאש.
  14. מגישים: שמים בכל צלחת הגשה מעט מהרוטב ומעליו מגדל חצילים אחד או שניים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוסות חציל קלוי במילוי פסטו וגבינות ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות