פרוסות אנטריקוט צרובות עם סלט רוקט ועשבי תיבול
מקסימום רושם וטעם במינימום עבודה: השף משה שגב מכין פרוסות אנטריקוט צרובות עם סלט רוקט ועשבי תיבול ברוטב פיקנטי של בלסמי ואגוזים
מקסימום רושם וטעם במינימום עבודה: השף משה שגב מכין פרוסות אנטריקוט צרובות עם סלט רוקט ועשבי תיבול ברוטב פיקנטי של בלסמי ואגוזים
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 437.9 קק״ל 1751.5 קק״לפחמימות 6.1 גרם 24.6 גרםשומן 38.7 גרם 154.9 גרםנתרן 2843.5 מ״ג 11373.9 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 240.0 מ״גסידן 95.9 מ״ג 383.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 533.6 מ״ג 2134.4 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.7 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות6 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 437.9 קק״ל 1751.5 קק״לפחמימות 6.1 גרם 24.6 גרםשומן 38.7 גרם 154.9 גרםנתרן 2843.5 מ״ג 11373.9 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.3 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 10.0 גרםשומן רווי 7.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 60.0 מ״ג 240.0 מ״גסידן 95.9 מ״ג 383.6 מ״גברזל 4.0 מ״ג 16.0 מ״גאשלגן 533.6 מ״ג 2134.4 מ״גאבץ 2.9 מ״ג 11.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 438 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 צרור עלי רוקט
-
1 צרור ארוגולה
-
2 חופנים נבטי חמנייה
-
1 צרור כוסברה
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 לימון בינוני
-
6 כפות שמן זית
-
1 כף חומץ בלסמי
-
1 חופן אגוזי מלך
-
2 כפיות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
סטייק אנטריקוט
-
400 גרם סטייק אנטריקוט
-
4 כפות שמן זית
-
1 כף מלח גס
-
1 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה מהגבעולים. קולים את האגוזים במחבת עם 2 כפיות שמן זית ומלח. סוחטים את הלימון. קוצצים דק את הפלפל החריף.
- מכינים את הסלט: שמים את כל רכיבי המתכון, למעט האגוזים והפלפל החריף, בקערה גדולה ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את האגוזים והפלפל.
- מכינים את הבשר: משמנים היטב את הסטייקים, ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת כבדה על להבה גבוהה, וצולים את הבשר היטב מכל צדדיו.
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות.
- מגישים את הבשר יחד עם הסלט.
אופן הכנה
- מפרידים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה מהגבעולים. קולים את האגוזים במחבת עם 2 כפיות שמן זית ומלח. סוחטים את הלימון. קוצצים דק את הפלפל החריף.
- מכינים את הסלט: שמים את כל רכיבי המתכון, למעט האגוזים והפלפל החריף, בקערה גדולה ומערבבים. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל את האגוזים והפלפל.
- מכינים את הבשר: משמנים היטב את הסטייקים, ממליחים ומפלפלים. מחממים מחבת כבדה על להבה גבוהה, וצולים את הבשר היטב מכל צדדיו.
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות.
- מגישים את הבשר יחד עם הסלט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן