פרסות ממולאות צמחוניות ברוטב יוגורט

כולם מכירים עלי גפן ממולאים וגם עלי כרוב ממולאים. למה שלא תפתיעו את האורחים במתכון מקורי לממולאים? רותם ליברזון מכינה פרסות ממולאות שהן מעדן
כולם מכירים עלי גפן ממולאים וגם עלי כרוב ממולאים. למה שלא תפתיעו את האורחים במתכון מקורי לממולאים? רותם ליברזון מכינה פרסות ממולאות שהן מעדן
  • רותם ליברזון
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    21
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.6 קק״ל 1198.5 קק״ל
    פחמימות 52.3 גרם 209.1 גרם
    שומן 7.2 גרם 28.9 גרם
    נתרן 1616.2 מ״ג 6464.7 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 228.6 מ״ג 914.3 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 1142.6 מ״ג 4570.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה שעה
    כולל שעתיים
  • פחמימות
    52 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 299.6 קק״ל 1198.5 קק״ל
    פחמימות 52.3 גרם 209.1 גרם
    שומן 7.2 גרם 28.9 גרם
    נתרן 1616.2 מ״ג 6464.7 מ״ג
    חלבון 7.7 גרם 30.8 גרם
    סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.4 גרם
    כולסטרול 3.4 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 228.6 מ״ג 914.3 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 1142.6 מ״ג 4570.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

אני ממלאה עלי גפן, סלקים, קישואים – אבל כרשה זה אחר וגם אף אחד לא יודע כמה זה קל. המנה יוצאת כל כך טעימה ושונה מרוב הממולאים, ותמיד כשאני מכינה אותה היא גורפת מחמאות.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
רותם ליברזון
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את הכרישה: חותכים את החלק הלבן בלבד של הכרשה לחתיכות באורך 5 ס”מ, חוצים עד האמצע לרוחבן ושוטפים היטב.
  2. בסיר רחב עם הרבה מים רתוחים מבשלים את הכרשה עד שהיא רכה במשך 2-3 דקות. מוציאים, מצננים ומפרידים לשכבות.
  3. מכינים את המילוי: קוצצים את עשבי התיבול והבצל.
  4. מערבבים היטב את כל הרכיבים ומתקנים את התיבול.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  6. ממלאים את פלחי הכרשה במלית. לא ממלאים יותר מדי. אפשר להשתמש בכמה עלים כדי ליצור ממולאים יפים.
  7. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הכרשות הממולאות כאשר הן מונחות בצפיפות אחת לצד השנייה.
  8. בסיר קטן נוסף מערבבים את כל רכיבי הרוטב, וכשהוא חמים יוצקים אותו בעדינות על גבי הכרשות. מכסים עם צלחת ומכסה מעל ואופים כ-40 דקות.
  9. מזלפים מעל את היוגורט ומגישים חם או קר עם לימון טרי.

הערות

  • במקום האפייה בתנור אפשר לבשל את הכרשות על הגז בחום נמוך

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרסות ממולאות צמחוניות ברוטב יוגורט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות