פסטה שקשוקה של תמרה אהרוני

תמר אהרוני עם מתכון מקורי - פסטה שקשוקה - שמשלב בין שני דברים מאוד טעימים: פסטה ורוטב עגבניות משגע עם ביצים מבושלות. ארוחה שלמה במחבת אחת
תמר אהרוני עם מתכון מקורי - פסטה שקשוקה - שמשלב בין שני דברים מאוד טעימים: פסטה ורוטב עגבניות משגע עם ביצים מבושלות. ארוחה שלמה במחבת אחת
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.0 קק״ל 1852.2 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 244.8 גרם
    שומן 16.2 גרם 64.6 גרם
    נתרן 615.3 מ״ג 2461.1 מ״ג
    חלבון 19.9 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 296.1 מ״ג 1184.4 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 416.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 652.7 מ״ג 2611.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    61 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.0 קק״ל 1852.2 קק״ל
    פחמימות 61.2 גרם 244.8 גרם
    שומן 16.2 גרם 64.6 גרם
    נתרן 615.3 מ״ג 2461.1 מ״ג
    חלבון 19.9 גרם 79.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.8 גרם
    שומן רווי 3.2 גרם 12.8 גרם
    כולסטרול 296.1 מ״ג 1184.4 מ״ג
    סידן 104.1 מ״ג 416.6 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.6 מ״ג
    אשלגן 652.7 מ״ג 2611.0 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה זולה
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. קולפים את השום ואת הבצל.
  2. ממלאים את הסיר במים, מכסים ושמים על האש. קוצצים את עלי המרווה, הצ’ילי, השום והבצל. חותכים את העגבניות לקוביות.
  3. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים את המרווה, השום והצ’ילי ומערבבים עד שהשמן רותח. מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-3-4 דקות עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את העגבניות ומטגנים כ-2-3 דקות עד שהן מתרככות ומתחילות להפריש נוזלים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. בעזרת כף יוצרים בתוך הרוטב 4 גומות. שוברים בזהירות את הביצים, כל אחת לתוך גומה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות, עד שהחלבון כבר לא רוטט, אבל החלמון לא קשה.
  5. כשהמים בסיר רותחים, מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים.
  6. מחלקים את הפסטה לצלחות ומניחים מעליה בזהירות את הרוטב ואת הביצה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה שקשוקה של תמרה אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות