פסטה עם קישואים, זיתים ולימון של ישראל אהרוני
אהרוני מכין מנה פשוטה וטעימה של פסטה עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומגישים למשפחה באהבה
אהרוני מכין מנה פשוטה וטעימה של פסטה עם קישואים, טפנד זיתים וארומה נפלאה של לימון. ארוחה אביבית נפלאה שמכינים ב-10 דקות עבודה ומגישים למשפחה באהבה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 184.6 קק״ל 738.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 35.5 גרםשומן 14.8 גרם 59.1 גרםנתרן 700.6 מ״ג 2802.3 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 168.3 מ״ג 673.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 437.7 מ״ג 1751.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות9 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 184.6 קק״ל 738.4 קק״לפחמימות 8.9 גרם 35.5 גרםשומן 14.8 גרם 59.1 גרםנתרן 700.6 מ״ג 2802.3 מ״גחלבון 6.3 גרם 25.3 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 168.3 מ״ג 673.3 מ״גברזל 1.4 מ״ג 5.8 מ״גאשלגן 437.7 מ״ג 1751.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה קצרה
-
4 קישואים בינוניים
-
3 שיני שום
-
4 כפות שמן זית
-
6 עלי מרווה
-
1 כף צלפים
-
1 לימון בינוני
-
2 כפיות טפנד זיתים
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
50 גרם גבינת פרמזן
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד.
- חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס”מ.
- קולפים וכותשים את השום.
- במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את פרוסות הקישואים וצורבים עד שהן מזהיבות מעט.
- מוסיפים את הצלפים והשום הכתוש, מערבבים, מוסיפים מיץ וגרידת לימון ומערבבים. מוסיפים טפנד, שבבי צ’ילי, מלח ופלפל שחור.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים, מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן המגוררת.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. שומרים בצד.
- חותכים את הקישואים לפרוסות אלכסוניות בעובי 1 ס”מ.
- קולפים וכותשים את השום.
- במחבת סוטאז’ מחממים שמן זית. מוסיפים את עלי המרווה ומטגנים כחצי דקה.
- מוסיפים את פרוסות הקישואים וצורבים עד שהן מזהיבות מעט.
- מוסיפים את הצלפים והשום הכתוש, מערבבים, מוסיפים מיץ וגרידת לימון ומערבבים. מוסיפים טפנד, שבבי צ’ילי, מלח ופלפל שחור.
- מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים, מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמז’ן המגוררת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות