פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

איך מכינים ארוחת צהריים מאוזנת וטעימה ב-20 דקות? ישראל אהרוני מכין פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון שכולם אוהבים. אל תשכחו להוסיף קצת מוצרלה מעל
איך מכינים ארוחת צהריים מאוזנת וטעימה ב-20 דקות? ישראל אהרוני מכין פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון שכולם אוהבים. אל תשכחו להוסיף קצת מוצרלה מעל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    83 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.9 קק״ל 2494.5 קק״ל
    פחמימות 82.8 גרם 414.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 44.9 גרם
    נתרן 332.7 מ״ג 1663.4 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 23.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.1 מ״ג 505.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 552.8 מ״ג 2764.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    83 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.9 קק״ל 2494.5 קק״ל
    פחמימות 82.8 גרם 414.1 גרם
    שומן 9.0 גרם 44.9 גרם
    נתרן 332.7 מ״ג 1663.4 מ״ג
    חלבון 4.6 גרם 23.1 גרם
    סיבים תזונתיים 6.2 גרם 31.2 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 8.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.1 מ״ג 505.6 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    אשלגן 552.8 מ״ג 2764.2 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מסננים את הארטישוק המשומר משמן הזית - שומרים את שמן הזית להמשך. אם מדובר בארטישוקים שלמים, חותכים לרבעים.
  2. מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בסיר גדול.
  3. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. חותכים את הקישואים לפרוסות דקות.
  4. בסיר רחב ושטוח מחממים את השמן זית והמרווה. כשהשמן חם, מטגנים בו את השום והבצל. מתבלים במלח ופלפל שחור.
  5. מוסיפים את הארטישוק והקישואים ומערבבים. מסירים מהאש ומוסיפים לסיר הפסטה.
  6. מוסיפים את מיץ הלימון ומעט משמן הזית של הארטישוק. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
  7. מוסיפים את עלי הבזיליקום, מעבירים לצלחות הגשה. מוסיפים לכל צלחת כמה כדורי מוצרלה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה עם קישואים, ארטישוק ולימון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות