פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני

ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.1 קק״ל 608.6 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 33.4 גרם
    נתרן 2242.9 מ״ג 8971.4 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 126.4 מ״ג 505.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 865.8 מ״ג 3463.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    17 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 152.1 קק״ל 608.6 קק״ל
    פחמימות 17.0 גרם 68.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 33.4 גרם
    נתרן 2242.9 מ״ג 8971.4 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 17.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.3 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 126.4 מ״ג 505.5 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
    אשלגן 865.8 מ״ג 3463.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את החציל והקישואים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. קוצצים גס את השום והפטרוזיליה.
  2. שמים את החצילים בתבנית, מתיזים מעט תרסיס שמן, ממליחים ומפלפלים וקולים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים במים קרים ומסננים.
  4. מחממים את השמים בסוטאז ומטגנים את השום, המרווה והקישואים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את החצילים, עבניות השרי הלחות, מלח ופלפל.
  6. מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
  7. מפוררים מעל את גבינת העיזים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות