פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים של אהרוני
ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
ישראל אהרוני מלמד איך מכינים פסטה חצילים, קישואים וגבינת עיזים - פסטה ים תיכונית טעימה וסופר פשוטה להכנה בתוספת ירקות אנטיפסטי
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 152.1 קק״ל 608.6 קק״לפחמימות 17.0 גרם 68.0 גרםשומן 8.4 גרם 33.4 גרםנתרן 2242.9 מ״ג 8971.4 מ״גחלבון 4.3 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 126.4 מ״ג 505.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 865.8 מ״ג 3463.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
פחמימות17 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 152.1 קק״ל 608.6 קק״לפחמימות 17.0 גרם 68.0 גרםשומן 8.4 גרם 33.4 גרםנתרן 2242.9 מ״ג 8971.4 מ״גחלבון 4.3 גרם 17.4 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 29.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 126.4 מ״ג 505.5 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 865.8 מ״ג 3463.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 152 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה
-
1 חבילה פסטה קצרה
-
1 חציל גדול
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
8 עלי מרווה
-
2 קישואים בינוניים
-
1 קופסה עגבניות שרי משומרות
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 כפות מיץ לימון
-
1 כוס פטרוזיליה
-
1 גליל גבינת עיזים 5%
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את החציל והקישואים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. קוצצים גס את השום והפטרוזיליה.
- שמים את החצילים בתבנית, מתיזים מעט תרסיס שמן, ממליחים ומפלפלים וקולים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים במים קרים ומסננים.
- מחממים את השמים בסוטאז ומטגנים את השום, המרווה והקישואים עד להזהבה.
- מוסיפים את החצילים, עבניות השרי הלחות, מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
- מפוררים מעל את גבינת העיזים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. חותכים את החציל והקישואים לקוביות בגודל 1.5 ס”מ. קוצצים גס את השום והפטרוזיליה.
- שמים את החצילים בתבנית, מתיזים מעט תרסיס שמן, ממליחים ומפלפלים וקולים כ-20 דקות עד להשחמה יפה.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים במים קרים ומסננים.
- מחממים את השמים בסוטאז ומטגנים את השום, המרווה והקישואים עד להזהבה.
- מוסיפים את החצילים, עבניות השרי הלחות, מלח ופלפל.
- מוסיפים את הפסטה ומיץ הלימון ומערבבים היטב. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
- מפוררים מעל את גבינת העיזים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן