פסטה זוקיני ברוטב פסטו

מנת ספגטי ללא גלוטן? יש דבר כזה, וזה בריא וטעים! שי-לי ליפא מכינה פסטה זוקיני ברוטב פסטו, ארוחה מזינה וקלילה עם אטריות צמחוניות עשויות ירקות
מנת ספגטי ללא גלוטן? יש דבר כזה, וזה בריא וטעים! שי-לי ליפא מכינה פסטה זוקיני ברוטב פסטו, ארוחה מזינה וקלילה עם אטריות צמחוניות עשויות ירקות
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.6 קק״ל 678.4 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 49.9 גרם
    שומן 10.2 גרם 40.8 גרם
    נתרן 879.0 מ״ג 3515.9 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 139.0 מ״ג 555.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 618.5 מ״ג 2474.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    13 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 169.6 קק״ל 678.4 קק״ל
    פחמימות 12.5 גרם 49.9 גרם
    שומן 10.2 גרם 40.8 גרם
    נתרן 879.0 מ״ג 3515.9 מ״ג
    חלבון 11.9 גרם 47.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 12.0 מ״ג
    סידן 139.0 מ״ג 555.9 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 618.5 מ״ג 2474.0 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה דיאטטית
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. בעזרת קולפן מיוחד לג’וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
  2. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
  3. מוסיפים ממרח פסטו וגרידת לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
  4. מגררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה זוקיני ברוטב פסטו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות