פסטה זוקיני ברוטב פסטו
מנת ספגטי ללא גלוטן? יש דבר כזה, וזה בריא וטעים! שי-לי ליפא מכינה פסטה זוקיני ברוטב פסטו, ארוחה מזינה וקלילה עם אטריות צמחוניות עשויות ירקות
מנת ספגטי ללא גלוטן? יש דבר כזה, וזה בריא וטעים! שי-לי ליפא מכינה פסטה זוקיני ברוטב פסטו, ארוחה מזינה וקלילה עם אטריות צמחוניות עשויות ירקות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.6 קק״ל 678.4 קק״לפחמימות 12.5 גרם 49.9 גרםשומן 10.2 גרם 40.8 גרםנתרן 879.0 מ״ג 3515.9 מ״גחלבון 11.9 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 12.0 מ״גסידן 139.0 מ״ג 555.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 618.5 מ״ג 2474.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.6 קק״ל 678.4 קק״לפחמימות 12.5 גרם 49.9 גרםשומן 10.2 גרם 40.8 גרםנתרן 879.0 מ״ג 3515.9 מ״גחלבון 11.9 גרם 47.4 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 18.0 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.8 גרםכולסטרול 3.0 מ״ג 12.0 מ״גסידן 139.0 מ״ג 555.9 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 618.5 מ״ג 2474.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 170 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 זוקיני ירוק בינוניים
-
1 כף שמן זית
-
4 כפות ממרח פסטו
-
1 כפית גרידת לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
80 גרם גבינה בולגרית 5%
-
4 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מיוחד לג’וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
- מוסיפים ממרח פסטו וגרידת לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
- מגררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- בעזרת קולפן מיוחד לג’וליאנים או סכין מיוחדת במנדולינה פורסים את הזוקיני לרצועות דקות וארוכות כמו ספגטי.
- מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית וזוקיני ומקפיצים 3-2 דקות תוך כדי בחישה עד שהזוקיני מתחיל להתרכך.
- מוסיפים ממרח פסטו וגרידת לימון, מתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים. מקפיצים עוד כדקה למיזוג טעמים.
- מגררים מעל גבינה בולגרית, מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן