פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

ישראל אהרוני מכין את הפסטה האיטלקית המושלמת - פסטה ברוטב עגבניות וחצילים שהכי כיף לזלול עם גבינת פרמזן
ישראל אהרוני מכין את הפסטה האיטלקית המושלמת - פסטה ברוטב עגבניות וחצילים שהכי כיף לזלול עם גבינת פרמזן
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 1283.8 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 111.7 גרם
    שומן 19.6 גרם 78.4 גרם
    נתרן 1155.6 מ״ג 4622.4 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 329.9 מ״ג 1319.6 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 1170.2 מ״ג 4680.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.0 קק״ל 1283.8 קק״ל
    פחמימות 27.9 גרם 111.7 גרם
    שומן 19.6 גרם 78.4 גרם
    נתרן 1155.6 מ״ג 4622.4 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 52.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 22.6 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 329.9 מ״ג 1319.6 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 1170.2 מ״ג 4680.7 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים קלויים

רוטב

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, שמים בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים ואופים בתנור החם 20 דקות.
  3. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. פורסים את השום לפרוסות דקות.
  4. מוסיפים למחבת שמן זית ומטגנים את השום ואת המרווה דקה.
  5. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומערבבים. מביאים לרתיחה.
  6. מוסיפים לרוטב את החציל הקלוי, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
  7. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים לרוטב. מסירים מהאש ומערבבים פנימה עלי בזיליקום.
  8. מגישים עם פרמזן מגורר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב עגבניות וחצילים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות