-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 321.0 קק״ל 1283.8 קק״לפחמימות 27.9 גרם 111.7 גרםשומן 19.6 גרם 78.4 גרםנתרן 1155.6 מ״ג 4622.4 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 329.9 מ״ג 1319.6 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 1170.2 מ״ג 4680.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 321.0 קק״ל 1283.8 קק״לפחמימות 27.9 גרם 111.7 גרםשומן 19.6 גרם 78.4 גרםנתרן 1155.6 מ״ג 4622.4 מ״גחלבון 13.2 גרם 52.8 גרםסיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.3 גרםשומן רווי 5.6 גרם 22.6 גרםכולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״גסידן 329.9 מ״ג 1319.6 מ״גברזל 4.4 מ״ג 17.6 מ״גאשלגן 1170.2 מ״ג 4680.7 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 321 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
חצילים קלויים
-
1 חציל גדול
-
2 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
3 שיני שום
-
6 עלי מרווה
-
1קופסת שימורים או 400 גרם עגבניות מרוסקות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
1 קופסת שימורים עגבניות שרי משומרות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 חופן בזיליקוםרק עלים
הגשה
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, שמים בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים ואופים בתנור החם 20 דקות.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. פורסים את השום לפרוסות דקות.
- מוסיפים למחבת שמן זית ומטגנים את השום ואת המרווה דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומערבבים. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים לרוטב את החציל הקלוי, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים לרוטב. מסירים מהאש ומערבבים פנימה עלי בזיליקום.
- מגישים עם פרמזן מגורר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ו-1/2 ס”מ, שמים בתבנית ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור. מערבבים ואופים בתנור החם 20 דקות.
- מחממים מחבת גדולה על אש בינונית. פורסים את השום לפרוסות דקות.
- מוסיפים למחבת שמן זית ומטגנים את השום ואת המרווה דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, עגבניות שרי משומרות, מלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומערבבים. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים לרוטב את החציל הקלוי, מערבבים ומבשלים 5 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומוסיפים לרוטב. מסירים מהאש ומערבבים פנימה עלי בזיליקום.
- מגישים עם פרמזן מגורר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן