פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.8 קק״ל 2491.2 קק״ל
    פחמימות 104.7 גרם 418.8 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 1576.4 מ״ג 6305.5 מ״ג
    חלבון 20.0 גרם 79.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.7 מ״ג 338.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1211.1 מ״ג 4844.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • פחמימות
    105 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 622.8 קק״ל 2491.2 קק״ל
    פחמימות 104.7 גרם 418.8 גרם
    שומן 10.2 גרם 41.0 גרם
    נתרן 1576.4 מ״ג 6305.5 מ״ג
    חלבון 20.0 גרם 79.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.1 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 84.7 מ״ג 338.8 מ״ג
    ברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״ג
    אשלגן 1211.1 מ״ג 4844.4 מ״ג
    אבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום.
  2. מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
  3. יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
  4. מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות