
פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד
איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
איך מתקתקים ארוחת צהריים בריאה וטעימה ב-10 דקות? שי-לי ליפא עם מתכון קל ופשוט להכנה של פסטה ברוטב עגבניות בסיר אחד, ללא בישול מקדים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.8 קק״ל 2491.2 קק״לפחמימות 104.7 גרם 418.8 גרםשומן 10.2 גרם 41.0 גרםנתרן 1576.4 מ״ג 6305.5 מ״גחלבון 20.0 גרם 79.8 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.7 מ״ג 338.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 1211.1 מ״ג 4844.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12 -
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳ -
פחמימות105 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 622.8 קק״ל 2491.2 קק״לפחמימות 104.7 גרם 418.8 גרםשומן 10.2 גרם 41.0 גרםנתרן 1576.4 מ״ג 6305.5 מ״גחלבון 20.0 גרם 79.8 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 84.7 מ״ג 338.8 מ״גברזל 3.5 מ״ג 13.9 מ״גאשלגן 1211.1 מ״ג 4844.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 10.0 מ״גסגור

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 623 | כמות מנות 4 |
|---|
מצרכים
מצרכים
-
1חבילה או 500 גרם פסטה ספגטי
-
6 עגבניות בינוניות
-
1 בצל סגול בינוני
-
5 שיני שום
-
3 כפות שמן זית
-
8 עלי בזיליקום
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
2 כפיות מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1ליטר או 4 כוסות מים בטמפרטורת החדר
-
2 כפות רסק עגבניות

אופן הכנה
- חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום.
- מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
- יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
- מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.
אופן הכנה
- חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 2 ס”מ. קוצצים דק את הבצל הסגול ואת שיני השום.
- מניחים בסיר שטוח את מרכיבי הפסטה (מלבד המים ורסק העגבניות).
- יוצקים מעל מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 5 דקות ללא בחישה.
- מערבבים בעדינות את כל תכולת הסיר ומבשלים עוד 7-6 דקות עד הפסטה במרקם אל-דנטה והרוטב הצטצמם תוך כדי בחישה מדי פעם. מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן

