פסטה ברוטב חצילים ועגבניות של ישראל אהרוני

תמרה אהרוני מכינה מנה איטלקית ידועה - פסטה ברוטב חצילים ועגבניות עם שום ובזיליקום. כדי לחסוך בקלוריות, אופים את החצילים בתנור ומוסיפים לרוטב
תמרה אהרוני מכינה מנה איטלקית ידועה - פסטה ברוטב חצילים ועגבניות עם שום ובזיליקום. כדי לחסוך בקלוריות, אופים את החצילים בתנור ומוסיפים לרוטב
  • תמרה אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.8 קק״ל 923.6 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 66.1 גרם
    שומן 34.6 גרם 69.3 גרם
    נתרן 1044.9 מ״ג 2089.8 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 284.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1115.1 מ״ג 2230.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • פחמימות
    33 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 461.8 קק״ל 923.6 קק״ל
    פחמימות 33.1 גרם 66.1 גרם
    שומן 34.6 גרם 69.3 גרם
    נתרן 1044.9 מ״ג 2089.8 מ״ג
    חלבון 17.8 גרם 35.6 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 27.1 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 11.1 גרם
    כולסטרול 2.1 מ״ג 4.1 מ״ג
    סידן 142.2 מ״ג 284.5 מ״ג
    ברזל 4.4 מ״ג 8.7 מ״ג
    אשלגן 1115.1 מ״ג 2230.2 מ״ג
    אבץ 3.2 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה זולה
תמרה אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. חותכים את החציל לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  3. מסדרים את קוביות החציל על התבנית ומתיזים קצת תרסיס שמן. אופים כ-20 דקות, עד שהחצילים מתרככים מעט.
  4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים. מוסיפים מעט שמן זית כדי למנוע מהפסטה להידבק.
  5. קולפים את שיני השום ופורסים דק.
  6. מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את המרווה והשום.
  7. מוסיפים את העגבניות, המלח, הפלפל השחור ושבבי הצ’ילי היבש. מערבבים ומוסיפים את הטפנד והחצילים הקלויים. מבשלים 3 דקות.
  8. מערבבים את הפסטה עם הרוטב והבזיליקום. מפזרים מעל את הגבינה ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה ברוטב חצילים ועגבניות של ישראל אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות