פסטה ברוטב בולונז של אהרוני
מי לא אוהב פסטה בולונז? ישראל אהרוני מכין את מנת הפסטה האולטימטיבית, עם רוטב בשר ועגבניות עשיר וטעים. מנה נהדרת לילדים ולמבוגרים
מי לא אוהב פסטה בולונז? ישראל אהרוני מכין את מנת הפסטה האולטימטיבית, עם רוטב בשר ועגבניות עשיר וטעים. מנה נהדרת לילדים ולמבוגרים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1065.3 קק״ל 5326.4 קק״לפחמימות 92.6 גרם 462.8 גרםשומן 46.3 גרם 231.4 גרםנתרן 1396.7 מ״ג 6983.6 מ״גחלבון 66.0 גרם 329.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 15.2 גרם 76.0 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״גסידן 110.0 מ״ג 549.8 מ״גברזל 6.5 מ״ג 32.7 מ״גאשלגן 1291.0 מ״ג 6454.8 מ״גאבץ 10.5 מ״ג 52.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
פחמימות93 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1065.3 קק״ל 5326.4 קק״לפחמימות 92.6 גרם 462.8 גרםשומן 46.3 גרם 231.4 גרםנתרן 1396.7 מ״ג 6983.6 מ״גחלבון 66.0 גרם 329.8 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 21.2 גרםשומן רווי 15.2 גרם 76.0 גרםכולסטרול 172.0 מ״ג 860.0 מ״גסידן 110.0 מ״ג 549.8 מ״גברזל 6.5 מ״ג 32.7 מ״גאשלגן 1291.0 מ״ג 6454.8 מ״גאבץ 10.5 מ״ג 52.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1065 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן זית
-
1 גזר בינוני
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 שורש סלרי
-
3 שיני שום
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
5 עלי מרווה
-
400 גרם עגבניות מרוסקות
-
1 כוס פאסאטה עגבניות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
500 גרם פסטה קצרה
-
10 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים לקוביות קטנות את הגזר, הבצל, שורש הסלרי והשום.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הירקות כ-5 דקות.
- מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
- מוסיפים את עלי המרווה, העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ורכז העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה.
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מקשטים בעלי בזיליקום שלמים ומגישים.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים לקוביות קטנות את הגזר, הבצל, שורש הסלרי והשום.
- מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את הירקות כ-5 דקות.
- מוסיפים לסיר את הבשר הטחון, מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ’ילי יבש ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו ומשחים.
- מוסיפים את עלי המרווה, העגבניות המרוסקות, רוטב העגבניות ורכז העגבניות, מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כ-45 דקות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בקערה.
- מערבבים את הפסטה עם הרוטב, מקשטים בעלי בזיליקום שלמים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן