פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים
רוצים לתקתק ארוחת ערב מושלמת שכל המשפחה תאהב? מכינים פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים ב-10 דקות ובלי ערמות של כלים מלוכלכים
רוצים לתקתק ארוחת ערב מושלמת שכל המשפחה תאהב? מכינים פנקייק תירס שילדים (ומבוגרים) ממש אוהבים ב-10 דקות ובלי ערמות של כלים מלוכלכים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.5 קק״ל 1428.2 קק״לפחמימות 12.9 גרם 103.3 גרםשומן 10.3 גרם 82.4 גרםנתרן 331.7 מ״ג 2653.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 56.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 6.2 גרם 49.9 גרםכולסטרול 61.6 מ״ג 492.8 מ״גסידן 109.8 מ״ג 878.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 68.4 מ״ג 547.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
פחמימות13 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 178.5 קק״ל 1428.2 קק״לפחמימות 12.9 גרם 103.3 גרםשומן 10.3 גרם 82.4 גרםנתרן 331.7 מ״ג 2653.3 מ״גחלבון 7.1 גרם 56.8 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.9 גרםשומן רווי 6.2 גרם 49.9 גרםכולסטרול 61.6 מ״ג 492.8 מ״גסידן 109.8 מ״ג 878.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 68.4 מ״ג 547.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 179 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ביצה L
-
1 כוס חלב 3%
-
100 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי
-
1/2 כוס מי סודה
-
100 גרם גבינת גאודה
-
1 כוס קמח תופח
-
3/4 כוס גרגירי תירס
טיגון
הגשה
-
1/2 חבילה גבינת עיזים למריחה
-
1/2 צרור עירית
-
1/2 מיכל שמנת לבישול 15% יטבתה
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים ביצה, חלב וגבינת בורסאן. מגררים פנימה את גבינת הגאודה (או הקשקבל). טורפים היטב.
- מוסיפים קמח וגרגירי תירס ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מניחים מצקת מהתערבות במחבת משומנת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
- פורסים את העירית לפרוסות דקות מאוד.
- בקערה קערה מערבבים גבינת עיזים עם שמנת מתוקה ועירית קצוצה דק ומגישים מעל או לצד הפנקייקים.
הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- בקערה גדולה שמים ביצה, חלב וגבינת בורסאן. מגררים פנימה את גבינת הגאודה (או הקשקבל). טורפים היטב.
- מוסיפים קמח וגרגירי תירס ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
- מניחים מצקת מהתערבות במחבת משומנת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה.
- פורסים את העירית לפרוסות דקות מאוד.
- בקערה קערה מערבבים גבינת עיזים עם שמנת מתוקה ועירית קצוצה דק ומגישים מעל או לצד הפנקייקים.
הפקה מסחרית עבור חברת סיימן סחר
מתכון: רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
הערות
- אפשר להחליף את גבינת הגאודה בגבינת קשקבל
- במקום תירס אפשר לשים עגבניות מיובשות קצוצות דק, פרחי ברוקולי קטנים, קוביות קישואים, קטניות ועוד
- אפשר לשדרג את הפנקייקים עם עשבי תיבול כמו עירית, כוסברה או פטרוזיליה
הערות
- אפשר להחליף את גבינת הגאודה בגבינת קשקבל
- במקום תירס אפשר לשים עגבניות מיובשות קצוצות דק, פרחי ברוקולי קטנים, קוביות קישואים, קטניות ועוד
- אפשר לשדרג את הפנקייקים עם עשבי תיבול כמו עירית, כוסברה או פטרוזיליה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן