פנקייקים עבים ואווריריים במיוחד עם קרם אוראו
מתכון של השפית דניאל אמון למגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים
מתכון של השפית דניאל אמון למגדל של פנקייקים עבים ואווריריים שמגישים עם מייפל, רוטב שוקולד או קרם אוראו. ואפשר גם פירות שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 286.3 קק״ל 1431.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 106.8 גרםשומן 18.8 גרם 94.1 גרםנתרן 207.1 מ״ג 1035.5 מ״גחלבון 6.7 גרם 33.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.4 גרםכולסטרול 101.2 מ״ג 505.8 מ״גסידן 82.3 מ״ג 411.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 140.4 מ״ג 702.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
פחמימות21 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 286.3 קק״ל 1431.7 קק״לפחמימות 21.4 גרם 106.8 גרםשומן 18.8 גרם 94.1 גרםנתרן 207.1 מ״ג 1035.5 מ״גחלבון 6.7 גרם 33.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 10.9 גרם 54.4 גרםכולסטרול 101.2 מ״ג 505.8 מ״גסידן 82.3 מ״ג 411.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 140.4 מ״ג 702.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 286 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
קרם אוראו
-
150 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
28 עוגיות אוראו קטנות
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
- טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
- מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
- מניחים רינג על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
- כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.
- מכינים קרם אוראו: טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
- מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
מתכון: דניאל אמון
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: מערבבים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה וסוכר ומניחים בצד.
- טורפים ביצה, ריוויון, חלב, חלב ווניל ומעבירים לקערה עם הקמח והסוכר. טורפים מעט. זה בסדר אם נשארים מעט גושים קטנים.
- מחממים מחבת ומשמנים במעט חמאה.
- מניחים רינג על מחבת ויוצקים לתוכו את הבלילה. אפשר גם ללא רינג.
- כעבור 3 דקות, כאשר מתחילים להופיע חורים בחלקו העליון של הפנקייק, הופכים את וממשיכים לצלות עוד כדקה וחצי.
- מכינים קרם אוראו: טוחנים את העוגיות היטב ושמים בסיר קטן.
- מוסיפים שמנת ומבשלים על אש קטנה כרבע שעה. מזלפים על הפנקייקים.
מתכון: דניאל אמון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן