פנקוטה קוקוס

פנקוטה קוקוס זה קינוח מרשים, אך קליל ופשוט להכנה, שמוגש בצורה משודרגת וחגיגית במיוחד עם פילו, פירות וקונפיטורת משמש ופסיפלורה
פנקוטה קוקוס זה קינוח מרשים, אך קליל ופשוט להכנה, שמוגש בצורה משודרגת וחגיגית במיוחד עם פילו, פירות וקונפיטורת משמש ופסיפלורה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 611.3 קק״ל 3667.7 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 164.7 גרם
    שומן 32.1 גרם 192.7 גרם
    נתרן 79.9 מ״ג 479.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 124.7 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 315.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 538.2 מ״ג 3229.0 מ״ג
    אבץ 58.6 מ״ג 351.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • פחמימות
    28 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 611.3 קק״ל 3667.7 קק״ל
    פחמימות 27.5 גרם 164.7 גרם
    שומן 32.1 גרם 192.7 גרם
    נתרן 79.9 מ״ג 479.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 30.4 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 124.7 גרם
    כולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״ג
    סידן 52.6 מ״ג 315.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג
    אשלגן 538.2 מ״ג 3229.0 מ״ג
    אבץ 58.6 מ״ג 351.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
קרין גורן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פילו פירות

קונפיטורת משמש ופסיפלורה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חותכים תפוח, מנגו, בננה ומשמש לקוביות. קוצצים גס אגוזים.
  2. מכינים את הפנקוטה: משרים את הג’לטין עם 50 מ”ל מים ומניחים בצד עד שיתרכך. מרתיחים שמנת עם חלב הקוקוס והסוכר. לאחר הרתיחה מוסיפים את הג’לטין, מערבבים היטב ומקררים 10 דקות. מוסיפים את הרום, מוזגים לרינגים קטנים ומקררים.
  3. מכינים פילו פירות: במחבת מניחים את התפוח מעט סוכר ומבשלים עד ריכוך. מוסיפים את המנגו והבננה ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים את האגוזים ומניחים בצד. לוקחים 3 דפי הפילו, מורחים בין השכבות חמאה מומסת ומפזרים סוכר. חותכים ל-6 מלבנים. מניחים בכל מלבן, בקצה הקרוב אלינו, ערמה קטנה של פירות ומגלגלים לשטרודל דק. מורחים בחמאה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
  4. מכינים את הקונפיטורה: מניחים בסיר את המשמש הקצוץ. חותכים את הפסיפלורה, מוציאים את התוכן ומניחים בתוך הסיר. מוסיפים מעט סוכר, יוצקים מים לכיסוי המשמש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד קבלת מירקם סמיך.
  5. הרכבת המנה: על צלחת הגשה מניחים כף של קונפיטורה (מרוחה לאורכה של הצלחת), משחררים את הפנקוטה מהרינג ומניחים במרכז הצלחת. חוצים את מאפה הפילו באלכסון ומניחים בהצלבה על הפנקוטה.
  6. מגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פנקוטה קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות