-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 611.3 קק״ל 3667.7 קק״לפחמימות 27.5 גרם 164.7 גרםשומן 32.1 גרם 192.7 גרםנתרן 79.9 מ״ג 479.3 מ״גחלבון 5.1 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרםשומן רווי 20.8 גרם 124.7 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 52.6 מ״ג 315.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 538.2 מ״ג 3229.0 מ״גאבץ 58.6 מ״ג 351.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
פחמימות28 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 611.3 קק״ל 3667.7 קק״לפחמימות 27.5 גרם 164.7 גרםשומן 32.1 גרם 192.7 גרםנתרן 79.9 מ״ג 479.3 מ״גחלבון 5.1 גרם 30.4 גרםסיבים תזונתיים 7.0 גרם 42.2 גרםשומן רווי 20.8 גרם 124.7 גרםכולסטרול 47.5 מ״ג 285.0 מ״גסידן 52.6 מ״ג 315.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 538.2 מ״ג 3229.0 מ״גאבץ 58.6 מ״ג 351.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 611 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקוטה
-
250 מ"ל קרם קוקוס
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
10 גרם אבקת ג’לטין
-
50 גרם רום
פילו פירות
-
1 תפוח עץ גרני סמיט (ירוק) בינוני
-
1 מנגו בינוני
-
3 אגוזי ברזיל בינוניים
הגשה
-
1 בננה בינונית
-
3 עלי בצק פילו קפוא
קונפיטורת משמש ופסיפלורה
-
250 גרם משמשים טריים
-
5 פסיפלורות בינוניות
אופן הכנה
- חותכים תפוח, מנגו, בננה ומשמש לקוביות. קוצצים גס אגוזים.
- מכינים את הפנקוטה: משרים את הג’לטין עם 50 מ”ל מים ומניחים בצד עד שיתרכך. מרתיחים שמנת עם חלב הקוקוס והסוכר. לאחר הרתיחה מוסיפים את הג’לטין, מערבבים היטב ומקררים 10 דקות. מוסיפים את הרום, מוזגים לרינגים קטנים ומקררים.
- מכינים פילו פירות: במחבת מניחים את התפוח מעט סוכר ומבשלים עד ריכוך. מוסיפים את המנגו והבננה ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים את האגוזים ומניחים בצד. לוקחים 3 דפי הפילו, מורחים בין השכבות חמאה מומסת ומפזרים סוכר. חותכים ל-6 מלבנים. מניחים בכל מלבן, בקצה הקרוב אלינו, ערמה קטנה של פירות ומגלגלים לשטרודל דק. מורחים בחמאה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
- מכינים את הקונפיטורה: מניחים בסיר את המשמש הקצוץ. חותכים את הפסיפלורה, מוציאים את התוכן ומניחים בתוך הסיר. מוסיפים מעט סוכר, יוצקים מים לכיסוי המשמש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד קבלת מירקם סמיך.
- הרכבת המנה: על צלחת הגשה מניחים כף של קונפיטורה (מרוחה לאורכה של הצלחת), משחררים את הפנקוטה מהרינג ומניחים במרכז הצלחת. חוצים את מאפה הפילו באלכסון ומניחים בהצלבה על הפנקוטה.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- חותכים תפוח, מנגו, בננה ומשמש לקוביות. קוצצים גס אגוזים.
- מכינים את הפנקוטה: משרים את הג’לטין עם 50 מ”ל מים ומניחים בצד עד שיתרכך. מרתיחים שמנת עם חלב הקוקוס והסוכר. לאחר הרתיחה מוסיפים את הג’לטין, מערבבים היטב ומקררים 10 דקות. מוסיפים את הרום, מוזגים לרינגים קטנים ומקררים.
- מכינים פילו פירות: במחבת מניחים את התפוח מעט סוכר ומבשלים עד ריכוך. מוסיפים את המנגו והבננה ומקפיצים מספר שניות. מוסיפים את האגוזים ומניחים בצד. לוקחים 3 דפי הפילו, מורחים בין השכבות חמאה מומסת ומפזרים סוכר. חותכים ל-6 מלבנים. מניחים בכל מלבן, בקצה הקרוב אלינו, ערמה קטנה של פירות ומגלגלים לשטרודל דק. מורחים בחמאה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
- מכינים את הקונפיטורה: מניחים בסיר את המשמש הקצוץ. חותכים את הפסיפלורה, מוציאים את התוכן ומניחים בתוך הסיר. מוסיפים מעט סוכר, יוצקים מים לכיסוי המשמש ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עד קבלת מירקם סמיך.
- הרכבת המנה: על צלחת הגשה מניחים כף של קונפיטורה (מרוחה לאורכה של הצלחת), משחררים את הפנקוטה מהרינג ומניחים במרכז הצלחת. חוצים את מאפה הפילו באלכסון ומניחים בהצלבה על הפנקוטה.
- מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן