
פנקוטה טבעונית עם פירות יער בטעם ממכר!
כל כך קל להכין את הפנקוטה, וכל כך הרבה מחמאות יש אחריה. פנקוטה טבעונית ברוטב פירות יער אדומים, מושלמת לסיום ארוחה בשרית, לטבעוניים ולרגישים
כל כך קל להכין את הפנקוטה, וכל כך הרבה מחמאות יש אחריה. פנקוטה טבעונית ברוטב פירות יער אדומים, מושלמת לסיום ארוחה בשרית, לטבעוניים ולרגישים
- neta
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.5 קק״ל 820.1 קק״לפחמימות 26.0 גרם 208.2 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 0.4 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 0.1 גרם 1.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 25.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 28.0 מ״ג 224.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים2 -
הכנה 10 דק׳כולל 4 שעות ו-40 דק׳ -
פחמימות26 גרם -
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 102.5 קק״ל 820.1 קק״לפחמימות 26.0 גרם 208.2 גרםשומן 0.1 גרם 0.4 גרםנתרן 0.4 מ״ג 3.4 מ״גחלבון 0.1 גרם 1.0 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 3.1 מ״ג 25.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 28.0 מ״ג 224.3 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
פנקוטה כנראה תישאר קינוח אהוב במיוחד, אחת מפסגות המטבח האיטלקי. הפעם תוכלו להכין את הפנקוטה האהובה בלי חלב בכלל בגרסה טבעונית פרווה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 103 | כמות מנות 8 |
|---|
מצרכים
מצרכים

אופן הכנה
- מכניסים לסיר קטן את כל מצרכי הפנקוטה ומביאים לסף רתיחה.
- מערבבים עד שהסוכר נמס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.
- מניחים תבניות סיליקון אישיות או תבנית שקעים על משטח עבודה וממלאים בתערובת כמעט עד הסוף.

מכניסים לסיר קטן את כל המצרכים לפנקוטה - מעבירים את הפנקוטה למקרר למשך 3-4 שעות (אפשר לילה שלם) עד שהיא מתייצבת לגמרי.
- לפני ההגשה מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער והסוכר, ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך כ-15 דקות עד שהפירות מתרככים מאוד.

ממלאים את תבניות הסיליקון בבלילה כמעט עד הסוף - מקררים את רוטב פירות היער.
- לפני ההגשה מוזגים רוטב פירות יעל לצלחת הגשה, מוציאים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים על מצע הרוטב.
- שומרים את הפנקוטה במקרר בתוך התבניות.

פנקוטה טבעונית עם רוטב פירות יער. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה חן
אופן הכנה
- מכניסים לסיר קטן את כל מצרכי הפנקוטה ומביאים לסף רתיחה.
- מערבבים עד שהסוכר נמס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך 2-3 דקות.
- מניחים תבניות סיליקון אישיות או תבנית שקעים על משטח עבודה וממלאים בתערובת כמעט עד הסוף.
- מעבירים את הפנקוטה למקרר למשך 3-4 שעות (אפשר לילה שלם) עד שהיא מתייצבת לגמרי.
- לפני ההגשה מכינים את הרוטב: מביאים לרתיחה בסיר קטן את פירות היער והסוכר, ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך כ-15 דקות עד שהפירות מתרככים מאוד.
- מקררים את רוטב פירות היער.
- לפני ההגשה מוזגים רוטב פירות יעל לצלחת הגשה, מוציאים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים על מצע הרוטב.
- שומרים את הפנקוטה במקרר בתוך התבניות.
@foody_il איילת שקד במסר לעוקבי פודי, מה אתם אומרים. הכינה את החלה בעצמה או לא? #fyp #פוריו #פוריוישראל #foryoupage #viral #איילתשקד #food #פוליטיקאים #אפייה ♬ צליל מקורי - Foody פודי
בשיתוף עם הייסנס "הייסנס"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
בדיקת בדיקות איזה טעים

