פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שום ותימין

כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מעולה של תפוחי אדמה אפויים בתנור, כאלה שאי אפשר להפסיק לזלול. אהרוני מגיש את הגרסה שלו בתיבול שום ותימין
כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מעולה של תפוחי אדמה אפויים בתנור, כאלה שאי אפשר להפסיק לזלול. אהרוני מגיש את הגרסה שלו בתיבול שום ותימין
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 377.4 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן 10.0 גרם 40.1 גרם
    נתרן 776.0 מ״ג 3104.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 15.7 מ״ג 62.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    1 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 94.3 קק״ל 377.4 קק״ל
    פחמימות 1.2 גרם 4.9 גרם
    שומן 10.0 גרם 40.1 גרם
    נתרן 776.0 מ״ג 3104.1 מ״ג
    חלבון 0.3 גרם 1.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.4 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 7.4 מ״ג 29.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 15.7 מ״ג 62.6 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לשישיות לאורכם (לפלחים).
  3. בסיר גדול, מרתיחים 3 ליטר מים מומלחים. ברתיחה, מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות. מסננים.
  4. כותשים את השום.
  5. מערבבים את כל המרכיבים עם תפוחי האדמה המבושלים.
  6. מעבירים את תפוחי האדמה המתובלים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
6-9-חודשים

הכנתם את המתכון

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות