פלאפל אפוי בתנור שמכינים בקלי קלות

למה לקנות מנת פלאפל אם אפשר להכין לבד? אפרת ליכטנשטט עם מתכון מושלם של פלאפל אפוי בתנור עם המון ירוקים ואגוזים. גם בריא, גם טעים
למה לקנות מנת פלאפל אם אפשר להכין לבד? אפרת ליכטנשטט עם מתכון מושלם של פלאפל אפוי בתנור עם המון ירוקים ואגוזים. גם בריא, גם טעים
  • אפרת ליכטנשטט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.5 קק״ל 1515.5 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 116.3 גרם
    שומן 3.4 גרם 102.6 גרם
    נתרן 139.7 מ״ג 4190.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 551.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 88.4 מ״ג 2651.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 50.5 קק״ל 1515.5 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 116.3 גרם
    שומן 3.4 גרם 102.6 גרם
    נתרן 139.7 מ״ג 4190.3 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 31.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 18.4 מ״ג 551.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 88.4 מ״ג 2651.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 9.7 מ״ג
    סגור

כולם אוהבים פלאפל אבל הרבה נמנעים ממנו בגלל הצורך לטגן וגם בינינו – בגלל שכל כך קל לקנות. כאן יש פלאפל אפוי בסגנון קצת אחר. הוא נפלא וטעים בצורה יוצאת דופן, הוא בריא וערכיו התזונתיים מעולים משום שהוא עמוס בירוקים ובאגוזים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
אפרת ליכטנשטט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות במצב טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. שמים במעבד המזון את עשבי התיבול ומפעילים לכמה שניות לקיצוץ גס.
  3. מוסיפים את הפיסטוקים והפקאנים ומפעילים שוב לקיצוץ גס.
  4. מוסיפים את כל שאר החומרים ומפעילים עד שמתקבלת עיסה אחידה ומעורבבת היטב, אך לא יותר מדי.
  5. מכדררים כדורים ומניחים ללא רווחים על גבי התבנית.
  6. אופים 15 דקות, או עד שהכדורים משחימים קלות. אפשר להוציא אחד ולטעום אם מוכן.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלאפל אפוי בתנור שמכינים בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

    אורלי מיכאל

    היי, תודה על המתכון. רציתי לשאול האם ניתן להמיר את הפיסטוקים והאגוזים בעוד גרגירי חומוס מבושלים? תודה, אורלי

      תמר שורצברד

      בוודאי, בעוד כוס גרגירי חומוס

      רותם דרוב

      פשוט מוותרים עליה, עדיין הפלאפל יצא טעים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות