פיצטות חצילים ללא גלוטן

פיצה ללא גלוטן? יש דבר כזה! שי-לי ליפא עם מתכון של פיצטות חצילים עם רוטב עגבניות וגבינה נמסה. החצילים מחליפים את הבצק ואפילו לא תרגישו בחסרונו
פיצה ללא גלוטן? יש דבר כזה! שי-לי ליפא עם מתכון של פיצטות חצילים עם רוטב עגבניות וגבינה נמסה. החצילים מחליפים את הבצק ואפילו לא תרגישו בחסרונו
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.0 קק״ל 976.8 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 64.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 64.8 גרם
    נתרן 241.6 מ״ג 3865.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 3.7 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 736.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 202.1 מ״ג 3233.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • פחמימות
    4 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 61.0 קק״ל 976.8 קק״ל
    פחמימות 4.1 גרם 64.9 גרם
    שומן 4.1 גרם 64.8 גרם
    נתרן 241.6 מ״ג 3865.2 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 38.4 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 35.1 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 19.9 גרם
    כולסטרול 3.7 מ״ג 59.0 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 736.6 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 202.1 מ״ג 3233.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 4.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

חצילים

רוטב

טופינג

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החצילים לפרוסות בעובי 1 ו-1/2 ס”מ. כותשים את השום. חותכים את העגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ. חותכים את הבזיליקום לרצועות דקות. מגררים גס את המוצרלה.
  2. מניחים את פרוסות החצילים בתבנית ומברישים בשמן זית. אופים 30-25 דקות עד להזהבה.
  3. מכינים את הרוטב: מחממים את השמן במחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את השום ומאדים כדקה רק עד שעולה ריח. מוסיפים את העגבניות, המים והסוכר, מתבלים באורגנו, מלח ופלפל, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-15 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם. טועמים ומתקנים את התיבול. מצננים היטב.
  4. מניחים כף שטוחה של הרוטב על כל פרוסת חציל, מניחים כמה רצועות עלי הבזיליקום, ומפזרים את המוצרלה וקוביות הבולגרית.
  5. מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות ואופים את הפיצטות כ-10 דקות, עד שהמוצרלה זהובה. מגישים חם.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצטות חצילים ללא גלוטן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות