-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 893.9 קק״ל 2681.6 קק״לפחמימות 96.7 גרם 290.0 גרםשומן 37.5 גרם 112.5 גרםנתרן 1889.0 מ״ג 5666.9 מ״גחלבון 42.1 גרם 126.4 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 49.9 גרםשומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 181.1 מ״גסידן 786.0 מ״ג 2358.1 מ״גברזל 5.8 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 686.0 מ״ג 2058.0 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 17.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות97 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 893.9 קק״ל 2681.6 קק״לפחמימות 96.7 גרם 290.0 גרםשומן 37.5 גרם 112.5 גרםנתרן 1889.0 מ״ג 5666.9 מ״גחלבון 42.1 גרם 126.4 גרםסיבים תזונתיים 16.6 גרם 49.9 גרםשומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרםכולסטרול 60.4 מ״ג 181.1 מ״גסידן 786.0 מ״ג 2358.1 מ״גברזל 5.8 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 686.0 מ״ג 2058.0 מ״גאבץ 5.8 מ״ג 17.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 894 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פיצות
-
1 חבילה טורטייה קטנה
-
260גרם או 1 קופסה רוטב עגבניות מוכן
-
1 כף שטוחה אורגנו יבש
-
300 גרם גבינת מוצרלה
-
140 גרם זיתים שחורים
-
260גרם או 1 קופסת שימורים גרגירי תירס
-
8 עגבניות שרי קטנות
-
1/4 כפית מלח גס
-
1/2 חופן עלי רוקט
אופן הכנה
- מגרדים את המוצרלה על החלק העבה של הפומפייה.
- מסננים את הזיתים והתירס מהנוזלים וחותכים את העגבניות לרבעים.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- מניחים את הטורטיות במרווחים על גבי התבנית.
- מורחים כל אחת בנדיבות ברוטב פיצה ומפזרים 1-2 כפות מגבינת המוצרלה.
- מניחים את התוספות בצורה חופשית ומפזרים מעל מעט מלח גס.
- אופים 7-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
- מניחים מעל את עלי הרוקט, חותכים ומגישים.
אופן הכנה
- מגרדים את המוצרלה על החלק העבה של הפומפייה.
- מסננים את הזיתים והתירס מהנוזלים וחותכים את העגבניות לרבעים.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בתרסיס שמן.
- מניחים את הטורטיות במרווחים על גבי התבנית.
- מורחים כל אחת בנדיבות ברוטב פיצה ומפזרים 1-2 כפות מגבינת המוצרלה.
- מניחים את התוספות בצורה חופשית ומפזרים מעל מעט מלח גס.
- אופים 7-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומתחילה להזהיב.
- מניחים מעל את עלי הרוקט, חותכים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן