פיצה מהירה בלי שמרים שמכינים צ’יק צ’אק
מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
מתחשק לכם פיצה ואין לכם זמן להכנות מקדימות? לקרין גורן יש את המתכון המושלם של פיצה מהירה בלי שמרים ובלי התפחה. לא תאמינו כמה זה קל
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1671.6 קק״ל 5014.8 קק״לפחמימות 264.6 גרם 793.9 גרםשומן 35.8 גרם 107.5 גרםנתרן 6418.7 מ״ג 19256.0 מ״גחלבון 64.3 גרם 192.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.6 גרםשומן רווי 13.6 גרם 40.9 גרםכולסטרול 339.9 מ״ג 1019.8 מ״גסידן 625.5 מ״ג 1876.6 מ״גברזל 6.8 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 612.7 מ״ג 1838.1 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 15.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 40 דק׳
-
פחמימות265 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1671.6 קק״ל 5014.8 קק״לפחמימות 264.6 גרם 793.9 גרםשומן 35.8 גרם 107.5 גרםנתרן 6418.7 מ״ג 19256.0 מ״גחלבון 64.3 גרם 192.8 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.6 גרםשומן רווי 13.6 גרם 40.9 גרםכולסטרול 339.9 מ״ג 1019.8 מ״גסידן 625.5 מ״ג 1876.6 מ״גברזל 6.8 מ״ג 20.5 מ״גאשלגן 612.7 מ״ג 1838.1 מ״גאבץ 5.3 מ״ג 15.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 1672 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
פיצה
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
1 כף אורגנו טרי
-
1 חופן זיתים ירוקים
-
1 חופן שומשום
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
- מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
- אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-220 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה, או משמנים את תבנית הפיצה המחוררת בתרסיס השמן.
- במיקסר עם וו לישה שמים את הקמח, הביצים, היוגורט, המלח והסוכר ומעבדים לבצק אחיד וקצת דביק.
- מחלקים את הבצק ל-3 חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול דק יחסית, קצת יותר גדול מהתבנית. מעבירים לתבנית הפיצה או על התבנית הרגילה.
- מורחים את רוטב הפיצה, מגררים את גבינת המוצרלה ומפזרים את הגבינה והזיתים על הפיצה. מתבלים באורגנו. מתיזים מעט תרסיס השמן על השוליים ומפזרים את השומשום.
- אופים 10 דקות להשחמה. חותכים בגלגלת פיצה ומגישים חם.
הערות
- הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות
הערות
- הכי נוח לרדד את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים או מקומחים קלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן