-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1511.6 קק״ל 3023.3 קק״לפחמימות 213.5 גרם 427.1 גרםשומן 46.9 גרם 93.7 גרםנתרן 3274.7 מ״ג 6549.4 מ״גחלבון 56.1 גרם 112.2 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.6 גרםשומן רווי 15.8 גרם 31.7 גרםכולסטרול 59.0 מ״ג 118.0 מ״גסידן 629.1 מ״ג 1258.3 מ״גברזל 4.1 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 765.1 מ״ג 1530.2 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
פחמימות214 גרם
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1511.6 קק״ל 3023.3 קק״לפחמימות 213.5 גרם 427.1 גרםשומן 46.9 גרם 93.7 גרםנתרן 3274.7 מ״ג 6549.4 מ״גחלבון 56.1 גרם 112.2 גרםסיבים תזונתיים 11.3 גרם 22.6 גרםשומן רווי 15.8 גרם 31.7 גרםכולסטרול 59.0 מ״ג 118.0 מ״גסידן 629.1 מ״ג 1258.3 מ״גברזל 4.1 מ״ג 8.1 מ״גאשלגן 765.1 מ״ג 1530.2 מ״גאבץ 5.2 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 1512 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500גרם או 3 1/2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות שמרים יבשים
-
15מ"ל או 1 כף שמן זית
-
10גרם או 1 כפית מלח דק
רוטב וטופינג
-
1צנצנת או 400 מ"ל רוטב עגבניות מוכן
-
200 גרם גבינת מוצרלה
-
10 עגבניות שרי קטנות
-
1 פלפל אדום בינוני
-
10 עלי בזיליקום
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- מגררים את הגבינה. חוצים את עגבניות השרי.
- מכינים את הבצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והשמן ולשים במהירות נמוכה כ-6-7 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים בין שעה לשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים על משטח עבודה שני עיגולים בעובי כ-5-6 מ”מ. מעבירים אל התבנית.
- בעזרת לחיצות באצבעות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה. מורחים את בסיס הפיצה ברוטב העגבניות, מורחים את השוליים בשמן הזית, מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות (למעט עלי הבזיליקום).
- אופים כ-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה, והפיצה מזהיבה.
- מפזרים מעל את עלי הבזיליקום, פורסים ומגישים.
אופן הכנה
- מגררים את הגבינה. חוצים את עגבניות השרי.
- מכינים את הבצק: מניחים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, המים, השמרים, הסוכר והשמן ולשים במהירות נמוכה כ-6-7 דקות.
- מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד דקה עד שמתקבל בצק רך ודביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומתפיחים במקום חמים בין שעה לשעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- לשים את הבצק כדי להוציא את האוויר, מחלקים ל-2 חלקים ומרדדים על משטח עבודה שני עיגולים בעובי כ-5-6 מ”מ. מעבירים אל התבנית.
- בעזרת לחיצות באצבעות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה. מורחים את בסיס הפיצה ברוטב העגבניות, מורחים את השוליים בשמן הזית, מפזרים מעל הרוטב את הגבינה והתוספות (למעט עלי הבזיליקום).
- אופים כ-15 דקות, או עד שהגבינה נמסה, והפיצה מזהיבה.
- מפזרים מעל את עלי הבזיליקום, פורסים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן