פבלובה עם קרם קוקוס ופירות אדומים
אם אתם מתלבטים איזה קינוח להכין לליל הסדר, מצאנו את הקינוח המושלם - עדי קלינגהופר מכינה פבלובה חגיגית עם קרם קוקוס ופירות אדומים
אם אתם מתלבטים איזה קינוח להכין לליל הסדר, מצאנו את הקינוח המושלם - עדי קלינגהופר מכינה פבלובה חגיגית עם קרם קוקוס ופירות אדומים
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.7 קק״ל 2965.5 קק״לפחמימות 9.5 גרם 75.7 גרםשומן 24.1 גרם 192.6 גרםנתרן 75.4 מ״ג 603.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 36.1 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 21.2 גרם 169.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.8 מ״ג 166.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 316.8 מ״ג 2534.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
פחמימות10 גרם
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 370.7 קק״ל 2965.5 קק״לפחמימות 9.5 גרם 75.7 גרםשומן 24.1 גרם 192.6 גרםנתרן 75.4 מ״ג 603.2 מ״גחלבון 4.5 גרם 36.1 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 25.8 גרםשומן רווי 21.2 גרם 169.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 20.8 מ״ג 166.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 14.0 מ״גאשלגן 316.8 מ״ג 2534.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 371 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב פירות יער
-
1 חבילה פירות יער קפואים
-
2 כפות מיץ לימון
הגשה
אופן הכנה
- מאחסנים את קרם הקוקוס במקרר עד שלב הכנת הקרם.
- מחממים תנור ל-100 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב ומבריק. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עוד כדקה.
- מסמנים עיגול בקוטר 18 ס”מ על נייר אפייה, הופכים את הנייר ושופכים את תכולת המיקסר למרכז העיגול שציירנו. מעצבים את המרנג לצורת קערה עם כף או לקקן.
- אופים את המרנג במשך 3 שעות או עד ייבוש מלא של המרנג.
- לפני ההגשה, מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את קרם הקוקוס הקר עם אבקת סוכר עד לקבלת קציפה יציבה.
- מכינים את רוטב הפירות האדומים: בסיר מניחים את הפירות הקפואים, סוכר ומיץ לימון. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד הסמכת הרוטב. מצננים.
- מרכיבים ומגישים: מעבירים את המרנג לצלחת הגשה, מעליה שמים את קציפת הקוקוס ומעל מזלפים בעדינות את רוטב הפירות יער. אפשר לקשט בפירות טריים.
צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות
אופן הכנה
- מאחסנים את קרם הקוקוס במקרר עד שלב הכנת הקרם.
- מחממים תנור ל-100 מעלות.
- בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף לבנבן, מוסיפים בהדרגה את הסוכר. ממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב ומבריק. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עוד כדקה.
- מסמנים עיגול בקוטר 18 ס”מ על נייר אפייה, הופכים את הנייר ושופכים את תכולת המיקסר למרכז העיגול שציירנו. מעצבים את המרנג לצורת קערה עם כף או לקקן.
- אופים את המרנג במשך 3 שעות או עד ייבוש מלא של המרנג.
- לפני ההגשה, מכינים את הקרם: מקציפים בקערת מיקסר עם וו בלון את קרם הקוקוס הקר עם אבקת סוכר עד לקבלת קציפה יציבה.
- מכינים את רוטב הפירות האדומים: בסיר מניחים את הפירות הקפואים, סוכר ומיץ לימון. מרתיחים ומבשלים על אש קטנה עד הסמכת הרוטב. מצננים.
- מרכיבים ומגישים: מעבירים את המרנג לצלחת הגשה, מעליה שמים את קציפת הקוקוס ומעל מזלפים בעדינות את רוטב הפירות יער. אפשר לקשט בפירות טריים.
צילום: בעז לביא
סטיילינג: קרן ברק
המתכון פורסם לראשונה במגזין Style ידיעות אחרונות
הערות
- לקציפת קוקוס יש להשתמש בקרם קוקוס עם אחוזי שומן גבוהים ולצנן את הקופסאות היטב לפני ההקצפה
הערות
- לקציפת קוקוס יש להשתמש בקרם קוקוס עם אחוזי שומן גבוהים ולצנן את הקופסאות היטב לפני ההקצפה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה זה 150 גרם חלבונים? כמה ביצים??
חמישה חלבונים, עדכנו את המתכון