פאד תאי עם ירקות בקלי קלות

מעכשיו אפשר להכין בבית, בקלי קלות ובמהירות, את מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת בעולם - פאד תאי עם ירקות שגם ילדים אוהבים
מעכשיו אפשר להכין בבית, בקלי קלות ובמהירות, את מנת האטריות התאילנדית הכי מפורסמת בעולם - פאד תאי עם ירקות שגם ילדים אוהבים
  • אולגה טוכשר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    129 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 655.1 קק״ל 1965.3 קק״ל
    פחמימות 128.7 גרם 386.1 גרם
    שומן 10.7 גרם 32.2 גרם
    נתרן 826.6 מ״ג 2479.9 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.6 מ״ג 196.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 535.2 מ״ג 1605.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • פחמימות
    129 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 655.1 קק״ל 1965.3 קק״ל
    פחמימות 128.7 גרם 386.1 גרם
    שומן 10.7 גרם 32.2 גרם
    נתרן 826.6 מ״ג 2479.9 מ״ג
    חלבון 12.4 גרם 37.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 2.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.6 מ״ג 196.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 535.2 מ״ג 1605.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
אולגה טוכשר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
  2. קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
  3. קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
  4. קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
  5. חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
  6. משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
  7. מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב.
  8. מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
  9. מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאד תאי עם ירקות בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות