-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 655.1 קק״ל 1965.3 קק״לפחמימות 128.7 גרם 386.1 גרםשומן 10.7 גרם 32.2 גרםנתרן 826.6 מ״ג 2479.9 מ״גחלבון 12.4 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 196.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 535.2 מ״ג 1605.6 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
פחמימות129 גרם
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 655.1 קק״ל 1965.3 קק״לפחמימות 128.7 גרם 386.1 גרםשומן 10.7 גרם 32.2 גרםנתרן 826.6 מ״ג 2479.9 מ״גחלבון 12.4 גרם 37.2 גרםסיבים תזונתיים 5.8 גרם 17.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 2.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 65.6 מ״ג 196.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 3.5 מ״גאשלגן 535.2 מ״ג 1605.6 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 655 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פאד תאי
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקות
-
1 בצל בינוני
-
4 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 גזר בינוני
-
1 פלפל אדום בינוני
-
1 כוס נבטים סיניים
-
3 כפות רוטב סויה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף סילאן
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
-
1 חופן בוטנים קלויים
-
1 גבעול בצל ירוק
אופן הכנה
- חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
- קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
- קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
- קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
- חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
- משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
- מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
- מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
אופן הכנה
- חולטים אטריות במים רותחים ומסננים.
- קולפים את הבצל וחותכים לחצאי טבעות.
- קולפים וקוצצים את השום והג’ינג’ר.
- קולפים את הגזר ומגררים על פומפייה.
- חותכים את הפלפל לרצועות. קוצצים את הבוטנים והבצל הירוק.
- משמנים מחבת רחבה ומאדים את הבצל, השום והג’ינג’ר במשך כמה דקות. מוסיפים את הגזר, הפלפל והנבטים וממשיכים לטגן תוך ערבוב במשך כ-5-6 דקות, או עד שהירקות קצת מתרככים.
- מוסיפים את הסויה, רוטב הצ’ילי, הסילאן והפפריקה החריפה או הצ’ילי ומערבבים היטב.
- מוסיפים את האטריות המסוננות, מערבבים ומקפיצים במשך כדקה.
- מניחים את המנה בצלחת הגשה, מפזרים מעל את הבוטנים והבצל הירוק ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן