עראייס – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 761.7 קק״ל 3046.7 קק״ל
    פחמימות 55.7 גרם 222.7 גרם
    שומן 40.4 גרם 161.6 גרם
    נתרן 1520.0 מ״ג 6080.1 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 169.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 42.8 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 113.4 מ״ג 453.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 644.1 מ״ג 2576.4 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 761.7 קק״ל 3046.7 קק״ל
    פחמימות 55.7 גרם 222.7 גרם
    שומן 40.4 גרם 161.6 גרם
    נתרן 1520.0 מ״ג 6080.1 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 169.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 10.7 גרם 42.8 גרם
    כולסטרול 107.5 מ״ג 430.0 מ״ג
    סידן 113.4 מ״ג 453.5 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.7 מ״ג
    אשלגן 644.1 מ״ג 2576.4 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 32.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus
הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, הפלפל הירוק החריף ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
  3. מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל שחור.
  4. חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הבשר.
  5. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן.
  6. מתיזים תרסיס שמן על חצאי הפיתות.
  7. קולים את הפיתות משני הצדדים עד שהפיתות מקבלות סימני חריכה.
  8. מעבירים את הפיתות לתנור ל-5 דקות עד שהבשר עשוי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות