עראייס – פיתה צלויה ממולאת בשר טחון

מי לא אוהב עראייס, פיתה צלויה ממולאת בבשר טחון? השף שגב משה מכין גרסה קלה במיוחד - מכינים את המנה בטוסטר לחיץ ונהנים מארוחה קלילה ומהירה
מי לא אוהב עראייס, פיתה צלויה ממולאת בבשר טחון? השף שגב משה מכין גרסה קלה במיוחד - מכינים את המנה בטוסטר לחיץ ונהנים מארוחה קלילה ומהירה
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 507.3 קק״ל 5073.0 קק״ל
    פחמימות 56.3 גרם 563.4 גרם
    שומן 21.0 גרם 210.3 גרם
    נתרן 1192.8 מ״ג 11927.8 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 225.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 87.3 גרם
    כולסטרול 53.2 מ״ג 532.0 מ״ג
    סידן 97.3 מ״ג 972.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 340.8 מ״ג 3407.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 35.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    56 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 507.3 קק״ל 5073.0 קק״ל
    פחמימות 56.3 גרם 563.4 גרם
    שומן 21.0 גרם 210.3 גרם
    נתרן 1192.8 מ״ג 11927.8 מ״ג
    חלבון 22.6 גרם 225.7 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 87.3 גרם
    כולסטרול 53.2 מ״ג 532.0 מ״ג
    סידן 97.3 מ״ג 972.8 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 28.7 מ״ג
    אשלגן 340.8 מ״ג 3407.6 מ״ג
    אבץ 3.5 מ״ג 35.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל שילדים אוהבים
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת בשר

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. טובלים את פרוסות הלחם במים וסוחטים.
  2. במטחנת בשר טוחנים את כל מרכיבי תערובת הבשר. מתבלים בתבלינים ומערבבים היטב.
  3. חוצים פיתות לחצאים וממלאים כל חצי בתערובת הבשר.
  4. צולים את חצאי הפיתות בטוסטר לחיץ, עד שתערובת הבשר עשויה.
  5. מגישים לצד ממרח לימון כבוש וטחינה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס – פיתה צלויה ממולאת בשר טחון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות