עראייס עם צ’ימיצ’ורי נענע

אושר ואודי מגישים עראייס - פיתה צלויה, אפויה וקראנצ'ית, פשוטה וזריזה להכנה, במילוי בשר טחון ורוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה בצד
אושר ואודי מגישים עראייס - פיתה צלויה, אפויה וקראנצ'ית, פשוטה וזריזה להכנה, במילוי בשר טחון ורוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה בצד
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1230.1 קק״ל 3690.3 קק״ל
    פחמימות 64.2 גרם 192.5 גרם
    שומן 90.7 גרם 272.2 גרם
    נתרן 3125.8 מ״ג 9377.4 מ״ג
    חלבון 40.7 גרם 122.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 68.4 גרם
    כולסטרול 103.0 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 224.6 מ״ג 673.9 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 25.6 מ״ג
    אשלגן 987.4 מ״ג 2962.3 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • פחמימות
    64 גרם
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1230.1 קק״ל 3690.3 קק״ל
    פחמימות 64.2 גרם 192.5 גרם
    שומן 90.7 גרם 272.2 גרם
    נתרן 3125.8 מ״ג 9377.4 מ״ג
    חלבון 40.7 גרם 122.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.5 גרם 25.5 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 68.4 גרם
    כולסטרול 103.0 מ״ג 309.0 מ״ג
    סידן 224.6 מ״ג 673.9 מ״ג
    ברזל 8.5 מ״ג 25.6 מ״ג
    אשלגן 987.4 מ״ג 2962.3 מ״ג
    אבץ 7.3 מ״ג 21.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
אודי ואושר
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיתות

צ'ימיצ'ורי נענע

הגשה

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-230 מעלות (או חום מקסימלי). מרפדים תבנית בנייר אפייה. קוצצים דק את הפטרוזיליה, הבצל והפיסטוקים.
  2. שמים בקערה את כל מצרכי המילוי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  3. חוצים את הפיתות וממלאים בנדיבות כל חצי פיתה.
  4. מחממים את מחבת הגריל, מתיזים את תרסיס השמן על כל חצי פיתה וצורבים את הפיתות כ-3 דקות מצד אחד, ועוד דקה על צד הבשר. הופכים לצד השני, מטגנים עוד כ-2 דקות ומכניסים לתנור ל- 5 דקות, או עד שהפיתות משחימות.
  5. מניחים בקערת מעבד המזון את כל מרכיבי הצ’ימיצ’ורי וקוצצים דק.
  6. מוציאים את העראייס ומגישים לצד הצ’ימיצ’ורי והטחינה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עראייס עם צ’ימיצ’ורי נענע

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות