עלי גפן במילוי בורגול עם יוגורט עיזים

ישראל אהרוני מכין עלי גפן במילוי בורגול, מנה צמחונית נהדרת לארוחה משפחתית. מלווים את המנה ביוגורט עיזים סמיך ונהנים מביס מושלם
ישראל אהרוני מכין עלי גפן במילוי בורגול, מנה צמחונית נהדרת לארוחה משפחתית. מלווים את המנה ביוגורט עיזים סמיך ונהנים מביס מושלם
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.7 קק״ל 1917.8 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 214.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 67.5 גרם
    נתרן 600.8 מ״ג 4806.5 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 62.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 270.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 282.9 מ״ג 2263.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • פחמימות
    27 גרם
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 239.7 קק״ל 1917.8 קק״ל
    פחמימות 26.8 גרם 214.0 גרם
    שומן 8.4 גרם 67.5 גרם
    נתרן 600.8 מ״ג 4806.5 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 62.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.0 גרם 32.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 33.8 מ״ג 270.7 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.3 מ״ג
    אשלגן 282.9 מ״ג 2263.3 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני חגים
ישראל אהרוני
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

הצטרפו לקבוצת הטלגרם השקטה שלנו

אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: מסננים את הבורגול ממי ההשרייה ומעבירים לקערת ערבוב גדולה.
  2. קוצצים דק את הבצל ואת שיני השום ומוסיפים לקערה.
  3. קוצצים את המשמשים, השמיר והנענע ומוסיפים לקערה.
  4. מוסיפים את יתר מצרכי המילוי ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. ממלאים: פורשים עלה גפן על משטח העבודה, שמים תלולית מהמילוי ומגלגלים לעלה גפן הדוק. חוזרים על הפעולה עד שנגמר המילוי, ומסדרים את עלי הגפן במחבת סוטאז רחבה בשכבה אחת.
  6. בקערה גדולה מערבבים מים רותחים עם מיץ לימון, רכז רימונים, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס ומוסיפים לסיר. מעלים לרתיחה, מכסים במכסה ומבשלים על להבה נמוכה במשך שעה.
  7. מעבירים את עלי הגפן לצלחת הגשה ומגישים עם יוגורט עיזים.

הערות

  • אפשר לקשט את המנה בגרגירי רימון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עלי גפן במילוי בורגול עם יוגורט עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות